想問懷孕媽媽有用開邊款沐浴露

nalinacc
|
最近想轉用沐浴露沖涼,之前一直用開肥皂,但成日隻手跣走舊肥皂,驚第時烏唔到身拎,見萬寧有Aveeno,唔知孕婦用唔用得?冬天到想搽手或身滋潤想用埋呢款,大家有無邊款好推介?
kmyee
|
nalinacc 發表於 18-10-14 13:03
最近想轉用沐浴露沖涼,之前一直用開肥皂,但成日隻手跣走舊肥皂,驚第時烏唔到身拎,見萬寧有Aveen ...

我用緊e隻,吾知你arm 吾arm
萬寧有賣

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
nalinacc
|
kmyee 發表於 18-10-14 13:33
我用緊e隻,吾知你arm 吾arm
萬寧有賣

多謝推介一陣去望下
Mrs_Tiu
|
最近想轉用沐浴露沖涼,之前一直用開肥皂,但成日隻手跣走舊肥皂,驚第時烏唔到身拎,見萬寧有Aveen ...

我用aveeno baby
nalinacc
|
Mrs_Tiu 發表於 18-10-14 14:06
我用aveeno baby

haha748494
|
Aveeno有BB系列,都唔錯架。
newspaperhang
|
用起泡袋入住肥皂,沖涼時袋繩箍係手,就解決到問題
nalinacc
|
haha748494 發表於 18-10-17 16:12
Aveeno有BB系列,都唔錯架。

係啊,已經買左
nalinacc
|
newspaperhang 發表於 18-10-17 16:33
用起泡袋入住肥皂,沖涼時袋繩箍係手,就解決到問題

係喎醒目
我要做媽媽
|
Aveeno,可以用架,佢既成分都好安全,不過我懷孕既時候就無換沐浴露,都係用平時用開既
Sweetie1990
|

我都係用緊佢呀 有左開始成日身痕 用左佢滋潤啲
麻每吉
|
我用施巴
Care_Bears2009
|
我用 goat soap梘
nalinacc
|
Sweetie1990 發表於 18-10-17 19:57
我都係用緊佢呀 有左開始成日身痕 用左佢滋潤啲

最緊要滋潤保濕
nalinacc
|
麻每吉 發表於 18-10-17 20:16
我用施巴

我洗頭都係用緊
nalinacc
|
Care_Bears2009 發表於 18-10-17 20:47
我用 goat soap梘

mylilone
|
我要做媽媽 發表於 18-10-17 18:42
Aveeno,可以用架,佢既成分都好安全,不過我懷孕既時候就無換沐浴露,都係用平時用開既 ...

我都係用Aveeno!
我要做媽媽
|
mylilone 發表於 18-10-18 21:46
我都係用Aveeno!

我BB都有用過呢隻牌子
bchuma
|

懷孕無特意變換哦。普通嘅都ok嘠
nalinacc
|
bchuma 發表於 18-10-18 23:48
懷孕無特意變換哦。普通嘅都ok嘠

因爲懶,所以用可以「吱」既方便啲