邊到有靚嘅夾耳環呢?

黑色誘惑
|
最好唔好淘寶啦,好似80年代咁
tsung
|
Accessorize,Didier Dubot,Diamanti Per Tutti
黑色誘惑
|
tsung 發表於 18-10-14 20:36
Accessorize,Didier Dubot,Diamanti Per Tutti

Where i can find sec n third shop?
an.gel.a
|
日本好多
wcpcelia    發表於 18-10-15 16:16
tsung
|
黑色誘惑 發表於 18-10-14 20:45
Where i can find sec n third shop?

Hysan Place
LaLaLaLaLa22
|
LM
黑色誘惑
|
an.gel.a 發表於 18-10-14 20:48
日本好多

講真邊到?
來緊去東京啊
neversaynever
|
Les Nereides
2ling
|
黑色誘惑 發表於 18-10-14 14:51
最好唔好淘寶啦,好似80年代咁

我都冇耳洞。其實依家好多舖頭都可以將針耳環改為夾。我買開個兩間係向聯合廣場和沙田。你上 fb search 耳夾,有好多介紹,選擇。enjoy shopping !!
WongHuiBB
|
2ling 發表於 18-10-24 07:45
我都冇耳洞。其實依家好多舖頭都可以將針耳環改為夾。我買開個兩間係向聯合廣場和沙田。你上 fb search 耳 ...

有貼式耳環
黑色誘惑
|
WongHuiBB 發表於 18-10-24 07:48
有貼式耳環

一次性的嗎?
Wing225
|
WongHuiBB 發表於 18-10-24 07:48
有貼式耳環

請介紹多啲,易甩嗎?可再貼嗎?邊到有貼式耳環賣?
mint2014
|
LM
黑色誘惑
|
2ling 發表於 18-10-24 07:45
我都冇耳洞。其實依家好多舖頭都可以將針耳環改為夾。我買開個兩間係向聯合廣場和沙田。你上 fb search 耳 ...

沙田邊間?
問題係有好多穿耳款細細粒轉唔到夾
其實夾好多時有個限制就係遮住耳珠部分仰比較大,用來遮住背後的夾
WongHuiBB
|
黑色誘惑 發表於 18-10-24 12:14
一次性的嗎?

用幾次。無實店, 係facebook search貼式耳環,有兩間。