最近做多左運動

Bklulu
|
同教練上堂已成習慣,本身零習慣做運動既我,呢段時間一直以來既定律,一星期一至兩次上堂不變過,連同事都話我瘦左好多,身體健康最緊要
Riny
|
我成日都冇determination
Bklulu
|
Riny 發表於 18-10-14 16:38
我成日都冇determination

我以前都係,所以搵個人教我做運動,做做下有個心,自然就慣左了,因為做運動係人都必需要的,親,你都要的起心肝試下,加油呀,搵個同您夾到既朋友或者教練一起做運動,都可以起到步架
香寶
|
教練係點收費
Bklulu
|
香寶 發表於 18-10-15 00:49
教練係點收費

我教練咁多年都係收左500一堂,7500,十五節,我知道佢係睇地方收費,近佢就會再平啲

LaLaLaLaLa22
|
sushiroll
|
我想學pilates
Bklulu
|
sushiroll 發表於 18-10-15 18:10
我想學pilates

我教練都有教架,一星期一次pilates ,其餘一次做運動
sushiroll
|
Bklulu 發表於 18-10-15 23:46
我遲啲返香港都會搵trainer教
Bklulu
|
sushiroll 發表於 18-10-16 01:40
我遲啲返香港都會搵trainer教

一起加油呀
sushiroll
|
回覆 Bklulu 的帖子

我平時有keep住去gym, 騎馬同打golf
Bklulu
|
sushiroll 發表於 18-10-16 01:57
回覆 Bklulu 的帖子

我平時有keep住去gym, 騎馬同打golf

我想打golf
sushiroll
|
Bklulu 發表於 18-10-16 14:44
我想打golf
我仲係beginner haha , 上左好多堂仲係好差
mimorjai
|
Bklulu 發表於 18-10-15 23:46

請問pilates 同yoga 有咩分別?謝謝
Bklulu
|
mimorjai 發表於 18-10-18 21:54

Yoga我無真正玩過,但pilates我上完堂係真係有感覺到firm左同實左
candy.c
|

運動多左會發覺飲食會健康左

dorchiu
|
mimorjai 發表於 18-10-18 21:54

Pilates 會比較著重 cores 訓練及有多種輔助器材
Bklulu
|
candy.c 發表於 18-10-19 00:19
運動多左會發覺飲食會健康左

全對
rexmom
|
我最近也做番運動,希望健康D