邊隻跑步手錶好用又唔太貴?

candy8888
|
c6呢排可能應酬多,幾個月肥左二十磅,他現在開始跑步,想問各位萬能嘅jm那裡有可以計心跳率等功能嘅手錶買,唔好太貴,come用 請分享,
candy8888
|
candy8888 發表於 18-10-14 16:29
c6呢排可能應酬多,幾個月肥左二十磅,他現在開始跑步,想問各位萬能嘅jm那裡有可以計心跳率等功能嘅手錶買 ...

麻煩各位
littlesister
|
我都想買,睇iwatch 又覺得太貴
candy8888
|
littlesister 發表於 18-10-14 16:34
我都想買,睇iwatch 又覺得太貴

請問呢隻幾多錢?
micsin
|
candy8888 發表於 18-10-14 16:29
c6呢排可能應酬多,幾個月肥左二十磅,他現在開始跑步,想問各位萬能嘅jm那裡有可以計心跳率等功能嘅手錶買 ...

ticwatch
candy8888
|
micsin 發表於 18-10-14 16:36
ticwatch

幾錢?好用?
micsin
|
candy8888 發表於 18-10-14 16:37
幾錢?好用?

ok ga, ticwatch pro, e or s, different price for different function, price about 1000 more
wcpcelia    發表於 18-10-14 19:03
minniebella
|
candy8888 發表於 18-10-14 16:33
麻煩各位

小米
candy8888
|
micsin 發表於 18-10-14 16:38
ok ga, ticwatch pro, e or s, different price for different function, price about 1000 more

那裡有得買,我想睇左先,我住太子區
micsin
|
candy8888 發表於 18-10-14 16:47
那裡有得買,我想睇左先,我住太子區

buy from internet, u may search it first
stitch13
|
小米, $479 有埋check心率Gps, 但功能少, 跑步基本夠用~
candy8888
|
stitch13 發表於 18-10-14 16:56
小米, $479 有埋check心率Gps, 但功能少, 跑步基本夠用~

小米抵喎,come唔come.男仕啱用嗎?gps
糯米米糍
|
小米夠用
joeyjoey223
|
我淘左呢隻,有心跳,血壓,計步,卡路里,血氧,駁手機用,Whatsapp,來電提醒,2百幾人仔

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
candy8888
|
joeyjoey223 發表於 18-10-14 17:08
我淘左呢隻,有心跳,血壓,計步,卡路里,血氧,駁手機用,Whatsapp,來電提醒,2百幾人仔

...

都好抵喎
candy8888
|
多謝晒多位jm,我上網睇一睇再決定
88muimui
|
joeyjoey223 發表於 18-10-14 17:08

...
我都淘左隻除左whatsapp 有晒 以上巧能, 6X 人仔
kolher
|
如果想買正規啲和pro 啲。Garmin 235. 2仟左右。始創中心有得買。
candy8888
|
kolher 發表於 18-10-14 17:21
如果想買正規啲和pro 啲。Garmin 235. 2仟左右。始創中心有得買。

會唔會pro得滯唔識用呀
agneslamlam
|
88muimui 發表於 18-10-14 17:19
我都淘左隻除左whatsapp 有晒 以上巧能, 6X 人仔

可否pm我在哪裡買,謝謝