有冇好agent介紹?

月亮BB
|
Chloe1992 發表於 18-11-9 23:21
佢每隔一段時間會打比我問下姐姐既工作情況。有時姐姐既工作表現差左佢都會幫我同姐姐傾下
...

荃灣agent(我的朋友)在幫襯前都說有售後服務,包括協調雇主與工人的矛盾,也會協助工人在港適應的問題。
mingchan2017
|
Chloe1992 發表於 18-10-14 17:19
已pm。呢個agent我用左4年,佢跟得好足,售後服務唔錯,又好禮貌

Hi, 可PM 我嗎? 謝謝。
ccss115
|
回覆 Chloe1992 的帖子

可以PM嗎?
Hellomimi112
|
月亮BB 發表於 18-11-9 23:44
荃灣agent(我的朋友)在幫襯前都說有售後服務,包括協調雇主與工人的矛盾,也會協助工人在港適應的問題。
...

可以pm我嗎?謝謝!
月亮BB
|
Hellomimi112 發表於 18-11-11 16:33
可以pm我嗎?謝謝!

荃灣agent邊間好呀?
miumiu_bu
|
...
pm plx~
Hellomimi112
|
月亮BB 發表於 18-11-11 18:58
荃灣agent邊間好呀?

係呀!麻煩你!
月亮BB
|
Hellomimi112 發表於 18-11-11 21:29
係呀!麻煩你!

我親戚幫襯荃灣“我的朋友”。幫襯前,就講到好好,說有售後服務。工人上工後,工人不行向agent反映時,agent次次維護工人,認為雇主要求不合理。

比如雇主要求工人晚上十一點睡覺,但工人在十一點關燈後玩電話到凌晨兩三點。而日頭工人卻要午睡。雇主叫工人晚上要睡覺,工人不肯,堅持要玩電話。agent認為工人有權玩電話,玩通宵都可以。還教訓雇主,一些好的雇主要買床頭燈給工人,以方便他們關燈後在床上玩電話。要是諸多要求,勉強工人睡覺和不許玩電話,是留不到工人的。
月亮BB
|
月亮BB 發表於 18-11-11 22:34
我親戚幫襯荃灣“我的朋友”。幫襯前,就講到好好,說有售後服務。工人上工後,工人不行向agent反映時,ag ...

我都想人介紹一個好的荃灣agent。
Chloe1992
|
...

其實agent我唔知呀,不過我呢個agent佢一直有咩問題佢都會幫我,佢轉左係另一間公司到做我都係搵佢,我係跟佢個人唔係跟佢公司
pizzafat
|
steven88 發表於 18-10-14 17:12
想搵間誠實可靠既agent

Bb就出世

請問可pm我嗎?thx
pigpigpig89
|
請問可pm我嗎?Thanks!
mini_801119
|

may I have the agent contact? Thanks! :)
lemonlee21
|
已pm。呢個agent我用左4年,佢跟得好足,售後服務唔錯,又好禮貌

Pls pm me 唔該曬(emoji)
月亮BB
|
lemonlee21 發表於 18-11-15 15:02
Pls pm me 唔該曬(emoji)

最近我walk in去僱傭公司找工人,發現某些公司的店面放了7、8個皮O急,有些就就只有1、2件。我在想,越多行李的代表什麼?公司生意好?還是工人質素有問題?很多斷約工人寄存行李在店面?
Belle_Piano
|

可否pm agent 資料?Thx!
牙瑩
|

請問可以pm 埋我嗎?
ymc_0411
|

可以pm我嗎?謝謝
bignezumi
|
pm please. A big thanks from a simple dad!
chungnw
|

Please pm me. Thankyou