一個月任做減肥的結果 …旺x 御x

christywong111
|
貪平join 任做plan。看comment 說一定book到又不hardsell. 事實不是如此。第一日join 完,美容師唔比走。不停sell. multi shape 减肥机一part 收680 叫你買50次。我唔肯680.减到580.再減到480. 每次做完都sell一輪。現在好驚,仲有三星期course. 朋友教我。同職員說再sell 我。我会在她Facebook 寫出來。叫人小心唔好去。唔知会不会work?
wawaliluk
|
christywong111 發表於 18-10-14 17:58
貪平join 任做plan。看comment 說一定book到又不hardsell. 事實不是如此。第一日join 完,美容師唔比走。不 ...

每次去做treatment,唔帶credit card,現金得廿蚊。
|
wawaliluk 發表於 18-10-14 18:24
每次去做treatment,唔帶credit card,現金得廿蚊。

黑面law
wawaliluk
|
christywong111 發表於 18-10-14 18:38
黑面law

你應該塊臉黑過佢。
Michellecat
|
回覆 christywong111 的帖子

咁暫時有無效果?
PUIPUI2000
|
christywong111 發表於 18-10-14 17:58
貪平join 任做plan。看comment 說一定book到又不hardsell. 事實不是如此。第一日join 完,美容師唔比走。不 ...

我次次做完都即刻講電話唔理佢哋跟住簽名走人
|
PUIPUI2000 發表於 18-10-14 18:57
我次次做完都即刻講電話唔理佢哋跟住簽名走人

那我要學下。奉勸大家小... l。join 之前問会不会迫買course 。簽到時晤比走。不停問
|
Michellecat 發表於 18-10-14 18:53

咁暫時有無效果?

當然無
maeeietam
|

大返佢轉頭,服務唔好一樣放網公開。睇佢仲敢唔敢在sell。
mushroomcat821
|

其實唔帶任何卡帶一百幾十去乜得囉!佢黑面會影響你啲咩?鍾意佢乜黑一世囉!Who care?
|
mushroomcat821 發表於 18-10-17 02:57
其實唔帶任何卡帶一百幾十去乜得囉!佢黑面會影響你啲咩?鍾意佢乜黑一世囉!Who care?
...

驚会開始book唔到。同埋又可能会求其做你。
Hw227
|
做機減肥?
|
Hw227 發表於 18-10-17 19:48
做機減肥?

yes
Hw227
|

有無用其實
judypig
|
christywong111 發表於 18-10-14 18:38
黑面law

話知佢黑面啦,你啲錢緊要呀
LuckyGirl
|

Join了幾$? 反正冇效果,不如唔好再去!跟手上FB、各大討論區唱衰佢,免得有更多人受害
Cathys623
|
好在你好心POST出來,我原來昨天約左去做,之後推左了。好怕HARD SELL。