問 iphone 未解鎖開相機 問題

kmbb519
|
未解 mon 時, 向左推咪可以開相機ge? 我覺得好難,推20次都無一次推到,推極都推唔到,有冇咩竅門架?例如推邊個位會易d咁...

謝謝
happybebebe
|
kmbb519 發表於 18-10-14 22:26
未解 mon 時, 向左推咪可以開相機ge? 我覺得好難,推20次都無一次推到,推極都推唔到,有冇咩竅門架?例如 ...

我都想學,因為我去迪士尼,職員幫我影,見佢唔駛解鎖就開到相機
panandda
|

鎖機畫面向左推就得 我通常係近底部位 不過應該無分別

cy101
|
就敢一劃向左! 無技巧喎!
kmbb519
|
cy101 發表於 18-10-14 22:31

我向左畫親,佢反而向上彈一彈,跟住就停留... 唔通我畫得唔夠直 我試多幾次先 thanks
vivibabyvivi
|
cy101 發表於 18-10-14 22:31

係!
kmbb519
|
panandda 發表於 18-10-14 22:30
鎖機畫面向左推就得 我通常係近底部位 不過應該無分別

我通常貼住最右開始..... 唔得... 等我試下底部先 thanks
(☆_☆)
|
未解 mon 時, 向左推咪可以開相機ge? 我覺得好難,推20次都無一次推到,推極都推唔到,有冇咩竅門架?例如 ...

最近我都有同樣情況
唔知關唔關升左iOS 12事
但重新關閂機一次又無事!
carmen0807
|
iPhone X?
大力禁一下
Phyllisyam
|
我個未夠2歲都識開,成日自己selfie 同影天花板
我反而想知如何可以鎖埋個相機功能
咩~
|
我係㩒一下鎖機掣等mon亮起才向左推
taiwoon
|

唔係推係㩒
㩒落去就開