親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

諗緊出年一月冬天join唔join呢個Local Tour好?
因為動物園三個鐘擔心唔夠?

https://www.veltra.com/tw/asia/japan/hokkaido/furano/a/153160

大宅

Joey8 發表於 18-10-14 23:17
諗緊出年一月冬天join唔join呢個Local Tour好?

岩岩都報左名,不過要等確認信,呢個價錢我覺得抵玩, 動物園三個鐘應該夠,唔知會唔會有企鵝出巡睇呢!最想睇青池夜景,雖然只得30mins

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

bata 發表於 18-10-16 00:16
岩岩都報左名,不過要等確認信,呢個價錢我覺得抵玩, 動物園三個鐘應該夠,唔知會唔會有企鵝出巡睇呢!最想 ...

你幾時去?如自己搭JR加入場費都唔止呢個價錢,仲去青池,所以覺得好超值

大宅

我都想去, 這間local tour 好不好?

珍珠宮

INC2001 發表於 18-10-16 12:44
我都想去, 這間local tour 好不好?

我之前join過呢間大阪Local Tour去合掌村,好好!

大宅

Joey8 發表於 18-10-16 14:02
我之前join過呢間大阪Local Tour去合掌村,好好!

Thanks

珍珠宮

3個鐘只看重點,足夠了

珍珠宮

youhello507 發表於 18-10-16 14:42
3個鐘只看重點,足夠了

重點係企鵝巡遊,因一日得二場,驚時間唔啱睇唔到。。。

大宅

Joey8 發表於 18-10-16 11:03
你幾時去?如自己搭JR加入場費都唔止呢個價錢,仲去青池,所以覺得好超值
...

2月先去,都岩呀!日本車費都幾貴,冬天唔想諗,local tour 應該係最好選擇,5600 yen 包動物園入場,同青池,抵
我早排Facebook 見到另一間去藝術館加青池,下畫出發,包晚餐,差不多14000,相比下呢間有d 貴

珍珠宮

Joey8 發表於 18-10-16 15:54
重點係企鵝巡遊,因一日得二場,驚時間唔啱睇唔到。。。

唔係掛,tour 冇理由唔睇,重點

男爵府

bata 發表於 18-10-16 00:16
岩岩都報左名,不過要等確認信,呢個價錢我覺得抵玩, 動物園三個鐘應該夠,唔知會唔會有企鵝出巡睇呢!最想 ...

青池話就有三十分鐘,但由停車場行入去都要十分鐘,冬天有雪可能仲耐,真係影兩張相就走得。

珍珠宮

bata 發表於 18-10-16 16:07
2月先去,都岩呀!日本車費都幾貴,冬天唔想諗,local tour 應該係最好選擇,5600 yen 包動物園入場,同青 ...

你係咪講呢個
https://www.t-alliance.com.hk/h-wf

我之前都見到,但覺得太貴。。。

另外我考慮緊呢個
https://www.veltra.com/tw/asia/japan/hokkaido/otaru/a/139480

但小樽我又想慢慢行同去三角市場

珍珠宮

youhello507 發表於 18-10-16 17:03
唔係掛,tour 冇理由唔睇,重點

希望可以睇到

珍珠宮

afternoontea372 發表於 18-10-16 17:32
青池話就有三十分鐘,但由停車場行入去都要十分鐘,冬天有雪可能仲耐,真係影兩張相就走得。
...

青池係咪冬天去一次夏天再去一次個感覺唔同?

大宅

Joey8 發表於 18-10-16 18:43
你係咪講呢個
https://www.t-alliance.com.hk/h-wf

岩呀,就係呢個團,你都覺得貴哩

小樽我無報團,跟團唔多夠時間,同埋由札幌落小樽都好方便,要預時間整玻璃,音樂盒,食泡芙三角市場好細,得一條巷,食埋野最多預1個半鐘就夠

珍珠宮

bata 發表於 18-10-16 21:20
岩呀,就係呢個團,你都覺得貴哩

小樽我無報團,跟團唔多夠時間,同埋由札幌落小樽都好方便,要預時間整 ...

我覺得超貴,所以冇報,我收到確認信了,你呢?

我諗住去埋參觀酒廠,預一日慢慢行,因夜晩好靚
上次去逗留得三個鐘唔夠喉。。。

大宅

Joey8 發表於 18-10-14 23:17

呢個幾好喎,我睇個個 local tour 只去動物園都係得3個鐘,冇青池。
等我問下佢要點join 和係邊集合先。

珍珠宮

HappyJacky 發表於 18-10-17 11:01
呢個幾好喎,我睇個個 local tour 只去動物園都係得3個鐘,冇青池。
等我問下佢要點join 和係邊集合先。
...

可以send中文email問
因為我都有send email問我住間酒店最近邊個集合地點

大宅

Joey8 發表於 18-10-17 11:47

可以send中文email問

Send email 問野好方便。

珍珠宮

HappyJacky 發表於 18-10-17 13:57
Send email 問野好方便。

另外最後一日朝早諗住去買蟹番HK

https://www.t-alliance.com.hk/h-tj

AA2003    發表於 18-10-21 16:44

首頁

尾頁

跳至