最近做nifty pro邊度平?

hellomary224
|
決定做nifty pro,大家知道最近邊度有平嗎?
fa9bb
|
我book左楊式穎醫生2800nifty包consultation fee同照聲波
但我冇深究佢係唔係pro
未睇唔知佢好唔好
lovelypowerpuff
|
fa9bb 發表於 18-10-14 23:43
我book左楊式穎醫生2800nifty包consultation fee同照聲波
未睇唔知佢好唔好

係nifty pro 做左已出report
好抵
fa9bb
|
lovelypowerpuff 發表於 18-10-14 23:46
好抵

你覺得楊醫生ok嗎?
|
fa9bb 發表於 18-10-14 23:47
你覺得楊醫生ok嗎?

我本身未睇過佢我覺得都可以啊
我當2800做nifty pro 再加送左次產檢
cavy0511
|
lovelypowerpuff 發表於 18-10-14 23:46
好抵

楊式穎nifty pro $2800?
tiredfatmama
|
fa9bb 發表於 18-10-14 23:47
你覺得楊醫生ok嗎?

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=21769908
上面條link有jm 寫過楊醫生nifty pro 既comment(喺第六頁), 可以去睇吓
|
cavy0511 發表於 18-10-15 00:19
楊式穎nifty pro $2800?

yes
係全包連超聲波產檢醫生費一次
mickeycaka
|
tiredfatmama 發表於 18-10-15 08:14

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewth ...

而家nifty pro仲平過t21普通版,但驗既野仲多d, 那現在還有誘因去做t21嗎
fairymeow
|
fa9bb 發表於 18-10-14 23:43
未睇唔知佢好唔好

楊醫生好好,好細心,會開埋3D睇BB

我上星期照左

你地放心book la
cavy0511
|
lovelypowerpuff 發表於 18-10-15 08:21
yes
係全包連超聲波產檢醫生費一次

要唔要照到閃先book得? 8w先book會遲嗎?
yimanyip
|
fairymeow 發表於 18-10-15 09:22

我上星期照左

其實幾多週要去做呢?
|
cavy0511 發表於 18-10-15 09:34
要唔要照到閃先book得? 8w先book會遲嗎?

唔遲
10 到12 week 都ok
醫生會幫係照左先抽血
f_e
|
好抵

想問你你幾耐出報告?
|
f_e 發表於 18-10-15 12:35
想問你你幾耐出報告?

7 個工作天
jiffjiff
|

回覆 lovelypowerpuff 的帖子

龔羽一醫生做Nifty Pro, $3,500包超聲波, 6個工作天有報告. 超聲波都有相比返你, 不過佢部機有d花.
hellomary224
|

我上星期照左

10-12週bb好細粒都會照開3d比我地睇?
因為我第1胎21週時開3d睇,見到bb好似異型咁好肉酸(因為未發育好塊面冇肉)
fairymeow
|
hellomary224 發表於 18-10-15 16:59
10-12週bb好細粒都會照開3d比我地睇?
因為我第1胎21週時開3d睇,見到bb好似異型咁好肉酸(因 ...

有開吖。。。
我阿B仲係叮噹手,好搞笑
|
jiffjiff 發表於 18-10-15 16:26
回覆 lovelypowerpuff 的帖子

龔羽一醫生做Nifty Pro, $3,500包超聲波, 6個工作天有報告. 超聲波都有相比 ...

上次楊醫生都有
部機都幾清我覺得
有相加DVD
happysharingman
|

我上星期照左

我本身都book卓越醫務所楊醫生,但book果時問我考唔考慮方醫生,同樣$2800免診金。我覺得方醫生都好細心同有耐性,都有開3D. 佢都有生過bb,所以都有講下佢自己既過程。感覺比較fresh, 但都細心有問必答同答野幾詳細。佢都幾有heart.