今次真係Happy MamaWIN

Jennife826kkwok
|
今次真係99 既Happy MAMAWIN👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻話說係3個月前不停同我whatapps話去Thailand整瘦面,話個到D醫生好🤡。99睇落好似好後生。但都有63啦。咁係好多年前99既勇氣都真係幾勇氣可加既。👏🏻👏🏻👏🏻個鼻係假既😽😽,個下巴係真既😹😹我問99痛唔痛整個鼻,佢話無咩feeling🙌🏻🙌🏻🙌🏻我諗如果係我就真係怕死啦。🙀🙀我地係幾個月前都有去Thailand 做左一次consultation 。係係口腔內將面既脂肪先抽走再拉小小面皮。做2個手術要分開2日。個價錢當然唔係算好貴。但康復時間因年紀大都會慢小小。所以打消左佢做手術既想法。👍🏻👍🏻返到HK再問下D 3 姑6 婆。又有另一個想法WOR,😬😬其實女人天生真係貪靚到爆。我都自認我係,但真係無99既無比堅毅。左諗右諗,最終都係做左好似水原既treatment,不過就唔係係水原到做,因為consult過水原要大概$60K/2個月,而家呢到大概$40K做到水原既野,仲要買面送頸,whynot?🎃🎃又唔係食境係買個result🎃consult完就放膽 99去做treatment,我就緊係去飲下coffee,送鬆下自己先啦。C6又出trip得我同992個,緊係要服侍太后啦。等下等下99打比我叫我去接佢。哇,又真係幾Sharp,人係精神左,雖然99個面都依然係咁大,但真係比之前細左D,最恐怖係個雙下巴。比我想像中修得勁。99既感覺就係好refresh 同覺得緊左。要得一個月後再同99返去做第二次。到時再update下大家。
clara_324
|
Jennife826kkwok 發表於 18-10-15 03:57
今次真係99 既Happy MAMAWIN👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻話 ...

邊間?係做乜野?
Jonimama
|
都好明顯呀!
Jennife826kkwok    發表於 18-11-10 00:05
Jennife826kkwok
|
clara_324 發表於 18-10-18 02:54

邊間?係做乜野?
好問題,我都唔知做左咩我只係知,99好開心同我係負責比錢
clara_324
|
Jennife826kkwok 發表於 18-11-10 00:04
好問題,我都唔知做左咩我只係知,99好開心同我係負責比錢
...

好新抱