如何醫治失眠

Jennife826kkwok
|
試過好多方法,要去到醫生開藥先訓到。唔想下下都食安眠藥有咩方法,please help
bosch
|
Jennife826kkwok 發表於 18-10-15 03:59
試過好多方法,要去到醫生開藥先訓到。唔想下下都食安眠藥有咩方法,please help: ...

早排有jm 講呢個問題,有好多方法,你搵下舊post。

我靠早d 做運動,唔諗無謂野。
Mnbvcxdsa
|
Jennife826kkwok 發表於 18-10-15 03:59
試過好多方法,要去到醫生開藥先訓到。唔想下下都食安眠藥有咩方法,please help: ...
我都想知呀!晚晚半夜醒,頭先三點醒咗到而家都無睡意

ayi1
|
我就係今日運動過量興奮得滯
Money.ngaiTse
|
Mnbvcxdsa 發表於 18-10-15 04:17
我都想知呀!晚晚半夜醒,頭先三點醒咗到而家都無睡意

我都係咁,所以先咁得閒覆到你信息(emoji)
bbchu0316
|
我都係
Mnbvcxdsa
|
Money.ngaiTse 發表於 18-10-15 04:31
我都係咁,所以先咁得閒覆到你信息(emoji)
我都無為而原來我哋正係另一個post互覆信息

Money.ngaiTse
|
Mnbvcxdsa 發表於 18-10-15 04:40
我都無為而原來我哋正係另一個post互覆信息

夜晚失眠真係好難搞。我依家晚晚都係咁。訓到3點幾4點就會整,根住就訓唔返。但我第2朝仲要返工。搞到成日都無精神!

我剛才PM咗你丫。我哋交個朋友,可以嘛??
Mnbvcxdsa
|
Money.ngaiTse 發表於 18-10-15 04:42

夜晚失眠真係好難搞。我依家晚晚都係咁。訓到3點幾4 ...
我都咁,晚晚失眠

親親媽咪
|
BBG520
|
晚晚失眠真係好辛苦
sjnl43
|
lm
itdididi
|

我黎緊會跟呢個方法, 肉荳蔻粉加小小水或蜜糖成糊狀吞下, 試完再話妳知效果如何

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
saming999
|
臨瞓前飲杯Sam哥啲奶粉, 好好瞓。
lovebbb
|
我都想知,間唔中半夜三四點醒了就瞓唔返
cakii
|
好耐㗎嘞?