日式麵包連鎖店招聘全職或兼職店務員

LH0517
|
我朋友公司成日話公司請唔到人。 我有時都見到媽媽們想搵野做, 所以幫佢試下係度睇下有冇媽媽有興趣。 有興趣請PM我。

如題。
人工 : $50至$53一個鐘
返工時間 : 8:30am至1:00pm。 平日或週末都可。
工作地點 : 中環, 銅鑼灣, 尖沙咀, 沙田
eddng
|

del
LH0517
|
eddng 發表於 18-10-15 11:06
del

其實我係幫朋友post. 我都唔知架, 不如你PM我, 我比佢地嘅聯絡資料比你。
sagesage
|
有冇8:30至2:30,有意!
LH0517
|
LH0517 發表於 18-10-15 11:08
其實我係幫朋友post. 我都唔知架, 不如你PM我, 我比佢地嘅聯絡資料比你。
...

麻煩有興趣的, PM我。 謝謝。
Ms洪
|
平日可以9-3
LH0517
|
Ms洪 發表於 18-10-15 11:33
平日可以9-3

麻煩私訊我, 我將聯絡資料比你
姆貓
|
LH0517 發表於 18-10-15 10:39
我朋友公司成日話公司請唔到人。 我有時都見到媽媽們想搵野做, 所以幫佢試下係度睇下有冇媽媽有興趣。 有 ...

可否Pm我,我有興趣
Angelack88
|
我朋友公司成日話公司請唔到人。 我有時都見到媽媽們想搵野做, 所以幫佢試下係度睇下有冇媽媽有興趣。 有 ...

我想知道詳細資料
alice0410
|
有興趣!沙田在那返!
LH0517
|

我朋友嘅公司真係好等人用。 工作時間, 日期都可以傾。 有興趣, 請私訊我。
wendy928
|
麻煩pm我詳細資料,對沙田店感興趣!謝謝
kakatimb
|

有意請pm, thx.
kimmyhohoho
|

有意,已PM
Bubi97
|
有意。平日。沙田