韓國spectra喇叭,送spectra原裝儲奶樽

mmki
|

1 pack = 喇叭,鴨咀,飛碟,喉,各一
1 pack 送1個原裝儲奶樽

現貨
24mm
26mm
28mm
32mm

荃灣mtr交收或順豐到付

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Sanmango
|
回覆 mmki 的帖子

How much for 28mm?
mmki
|
Sanmango 發表於 18-10-15 13:21
回覆 mmki 的帖子

How much for 28mm?

$90 1pack 送1個儲奶樽

1對喇叭的話即2 pack, 送2個儲奶樽 = $180
Jeniechan
|

有24mm?how much?

mmki
|
Jeniechan 發表於 18-10-16 03:14
有24mm?how much?

$90 1pack 送1個儲奶樽

1對喇叭的話即2 pack, 送2個儲奶樽 = $180
mmki
|
28mm 返咗新貨,轉咗新包裝,價錢不變$90/pack送1個原裝儲奶樽

ty2201
|
mmki 發表於 18-10-15 11:03

1 pack = 喇叭,鴨咀,飛碟,喉,各一

請問儲奶樽是否可以蒸?
mmki
|
ty2201 發表於 18-10-18 22:47
請問儲奶樽是否可以蒸?

可以
ty2201
|
mmki 發表於 18-10-19 04:03
可以

28mm & 32mm各一個,thx
mmki
|
ty2201 發表於 18-10-20 00:36
28mm & 32mm各一個,thx

Pls check pm, thx
wahwah609
|

28mm 2PACK
mmki
|

又返咗貨
24/26/28/32mm都有
mmki
|

mmki
|

菩提子
|
闊口28mm還有嗎?
mmki
|
菩提子 發表於 18-11-4 09:42
闊口28mm還有嗎?

有,請問要幾多pack?
菩提子
|
mmki 發表於 18-11-4 10:49
有,請問要幾多pack?

想兩packs,但到底要什麼size才對呢?怎樣量度?
mmki
|
菩提子 發表於 18-11-4 10:51
想兩packs,但到底要什麼size才對呢?怎樣量度?

度乳頭底直徑有幾多,唔包乳暈,再加2-4mm就係喇叭size