婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

平時我99見到我都當我透明一樣, 依幾日竟然不停地主動同我講野(佢啲內容由暗示開始, 至琴日差不多明示啦)

大家心水清啲朋友一齊來估下佢想點?

子爵府

回覆 小肥楊 的帖子

哈哈,應該都係得兩樣,一係錢,一係生仔

珍珠宮

回覆 HOPEFORBB 的帖子

兩樣都唔係哦(但有D接近)

珍珠宮

佢初時就暗示佢就來生日;見我無咩發應, 之後啲幾日就越講越白.

嘩, 99你以前點對我呀? 你就來生日, 你果D好心抱乖仔們無反應, 你就走來打我依個衰心抱主意; 我唔會再做傻仔貼錢買難受架; (我都係跟你學啲: 一就唔識, 二就唔知, 三就關我咩事)

早知今日, 原必當初

(我好想請小鳳姐出場唱返句: 涼風輕輕吹...........)

珍珠宮

回覆樓主:

又會搵個平時唔啱既人幫自己慶祝既
d老人家老咗越來越怪

男爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

你99 幾好喎, 俾個機會你反擊
但我想知你點答佢

珍珠宮

stitch2012 發表於 18-10-15 12:32
你99 幾好喎, 俾個機會你反擊
但我想知你點答佢
我啲答覆:
一係就借聾耳陳對耳, "咩"都聽唔到, 唔比任何反應(横店我99成日都當我透明架啦)
一係就: 唔! 哦! 呀! (咁樣應囉, 等佢無引自己完結對話)

*****因為我只係一個衰心抱, 咁重要啲野留返比佢果D好心抱搞啦(佢哋日日都飲人地老火湯飲得咁津津有味, 係時候還返少少利息比99啦); 我決定企一邊食住花生就得啦

男爵府

所以有d老人家孤寧寧又話無人理佢咁,有時唔怪得人!

小肥楊    發表於 18-10-15 16:15

伯爵府

回覆樓主:

齋睇文字都戥你開心

小肥楊    發表於 18-10-15 16:15

珍珠宮

namnamnamlolo 發表於 18-10-15 12:01
又會搵個平時唔啱既人幫自己慶祝既
d老人家老咗越來越怪

應該係平時99當寶,鑲金果D好心抱無人理佢, 99先至會走來揾我依個做咩(唔做咩)都黑佢憎啲衰心抱JEL

有好野即刻拎去比佢果D好心抱們(完全當我唔存在); 無人理就諗起我啲存在走來揾我, 嘩~~當我係咩, 後備呀?! 算把啦, 99你啲雙重標準, 對我已完全無效(我對你已失望至心死, 早知今日何必當初, it's too late!)

珍珠宮

做衰新抱最好,乜都吾使做

小肥楊    發表於 18-10-16 08:59

首頁

尾頁

跳至