網購天地

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

加厚特大号塑料收纳箱盒抽屉式儿童衣服储物箱多层整理箱收纳柜子

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.52.52881c39VLY0zq&id=576376864405
加厚特大号塑料收纳箱盒抽屉式儿童衣服储物箱多层整理箱收纳柜子粤宇收纳世家

官方物流

直送下单时自动计算运费,一次支付简单便捷
运费:¥22.00
不太可能吧?

广东揭阳 至 香港 ABC 区
官方转运 ¥16.00元/KG起

+ 送上門 30元。

柜重量 約 20kgs +/-

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

考慮下...個價是包埋直送到家, 大件野, 我E+ 會先去睇下有無合適貨品先再去淘寶搵,

https://list.tmall.com/search_pr ... stryCatId=201346018
Stay Hungry , stay foolish !!

別墅

回覆樓主:

竟然有直送,運費仲咁抵

333s    發表於 18-11-10 21:26

象牙宮

hinhin_ma 發表於 18-10-15 13:53
考慮下...個價是包埋直送到家, 大件野, 我E+ 會先去睇下有無合適貨品先再去淘寶搵,

Thanks

我, 需要收納柜。
1. 有鎖
2. 大內容

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

彩色 發表於 18-10-15 16:44
竟然有直送,運費仲咁抵

有直送的。

運費仲咁抵 : impossible !

快递費: 300-500 元。

理性討論交流者。

男爵府

回覆樓主:

我都有你呢個疑問,係咪直送出嗰價錢已經計哂重量,體積嘅呢?

大宅

到集運倉誤差>xKg係會補差價的

象牙宮

97+01 發表於 18-10-18 10:34
我都有你呢個疑問,係咪直送出嗰價錢已經計哂重量,體積嘅呢?

柜5-7層。20kgs ++
[size=1.6em]官方转运 ¥16.00元/KG起

+ 送上門 30元。

當它是20kgs , 運費是20*16=320 +送上門30 

理性討論交流者。

象牙宮

sluk 發表於 18-10-18 11:59
到集運倉誤差>xKg係會補差價的

誤差最多1kg

理性討論交流者。

男爵府

333s 發表於 18-10-19 00:19
柜5-7層。20kgs ++
官方转运 ¥16.00元/KG起

你唔係講直送咩? 直送唔係拍貨物時比埋運費?

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

應該係真,個櫃係咪可以拆件自己裝?

上次有件貨超尺寸,併件系統識自動分單,計體積,唔比自提,只可以上門,但就唔收20蚊上門費

其他既 係分開送,要收20蚊

象牙宮

oceandeepsea 發表於 18-10-19 09:37
應該係真,個櫃係咪可以拆件自己裝?

上次有件貨超尺寸,併件系統識自動分單,計體積,唔比自提,只可以上 ...

1. 是塑料, 要 DIY 組裝 (your tube) 有教。
2. 賣方會提供 視頻 及 wechat 指導。
3. 塑料配件裂, 坏, 補寄。
4. 柜約 20kgs+
5. 自提, 省 20元。可拉車拖回家的。
(有梯大廈)

理性討論交流者。

象牙宮

97+01 發表於 18-10-19 01:26
你唔係講直送咩? 直送唔係拍貨物時比埋運費?

直送。

貨物 運費是分開的喔。
貨物 即付。但是 運費 即時沒有 show , 遲得才有價格掛?。
(因此 我很 concern )

你模擬下。或真的拍, 再取消。
再教我。

理性討論交流者。

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

333s 發表於 18-10-19 19:34
1. 是塑料, 要 DIY 組裝 (your tube) 有教。
2. 賣方會提供 視頻 及 wechat 指導。
3. 塑料配件裂, ...

如果係膠又自己裝,計依個運費唔出奇

象牙宮

有冇較平宜運費喂?
快递 sea food price?

5层2小抽:488+500???

7层:425+300

7层:358+200

5层挂衣双小抽:488+300

7层 :358+550???

7层 :518+300

7层 :616+600 ???

5层挂衣双小抽 :468+250

7层:425+300

7层:338+260

7层:308+250

二层开门五层抽屉 :603+80???

7层: 318+540???

7 : 508+?

7: 468+?

5层的包装及净重 11.76kgs 59*44*54

7层的包装及净重 18.42kgs
59*44*85

當直运 @16/kgs =296

理性討論交流者。

別墅

唔驚甲醛嗎

大宅

回覆樓主:

剛買 物件+ 私集 (自提回家)$300(emoji)(emoji)

象牙宮

smallamychan 發表於 18-10-22 20:30
唔驚甲醛嗎

木柜, 才會有甲全

理性討論交流者。

子爵府

333s 發表於 18-10-15 12:53
加厚特大号塑料收纳箱盒抽屉式儿童衣服储物箱多层整理箱收纳柜子

有可能,
我之前都買了幾十KG的木板,
用直送自取,只需21蚊人仔。

但若搵集運,估算至少要50-100蚊人仔

333s    發表於 18-11-10 21:54

象牙宮

新發現:

https://item.taobao.com/item.htm?id=563443612652

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至