終於做完收陰機,你問我答!

jhjac
|
做之前緊張到不得了!做完終於鬆一口氣!
原來過程唔會痛,反而係似溫泉眼暖暖地嘅感覺,
做做下我瞓着埋一醒去小便嘅時候已經明顯feel到有肌肉緊繃既感覺,好感動!
因為做之前都做咗好多資料蒐集,
諗住唔好嘥啦,大家有咩問題隨便問!識答會答
ami123
|
真係唔痛?
arhan
|
jhjac 發表於 18-10-15 14:28
做之前緊張到不得了!做完終於鬆一口氣!
原來過程唔會痛,反而係似溫泉眼暖暖地嘅感覺,
做做下我瞓着埋:y ...

係邊做?幾錢
mini_mushroom
|
我都想知幾錢,喺邊到做?
jhjac
|
ami123 發表於 18-10-15 16:44
真係唔痛?

唔痛架,而且無咩太感覺
只係覺得暖暖地咁樣
jhjac
|
arhan 發表於 18-10-17 23:45
係邊做?幾錢

答埋樓下個位jm,我係cwb venus aesthetics到做嫁,
我第一次做就promo3800,你可以問吓仲係咪我呢個價錢呀

梁阿太
|
對尿漏有效嗎?要做幾多次?定長期 keep 住做?
濼濼媽
|
回覆 jhjac 的帖子

一次3800?做多少次,thanks!
jhjac
|
梁阿太 發表於 18-10-19 07:49
對尿漏有效嗎?要做幾多次?定長期 keep 住做?

聽治療師講會幫到尿漏嘅
收緊做一次就會見到效果架啦,當然長期做會更架keep到
但我都係做左幾次,C6話明顯有收緊喎哈哈
jhjac
|
濼濼媽 發表於 18-10-19 14:28

一次3800?做多少次,thanks!

係呀,試做3800一次
要做幾多次我諗好睇個人情況啦,但做完一次已經feel到

zitachanchan
|
係邊做?幾錢?做幾多次見到效果?
jhjac
|
zitachanchan 發表於 18-10-19 20:44
係邊做?幾錢?做幾多次見到效果?

我係樓上講果間cwb venus aesthetics到做嫁,3800,做完一次都會feel到緊緻咗,
係家姐生完介紹我的, 佢嗰時直頭有尿滲問題,Keep住做咗三次就回復返之前狀態
sip594
|
jhjac 發表於 18-10-24 16:09
我係樓上講果間cwb venus aesthetics到做嫁,3800,做完一次都會feel到緊緻咗,
係家姐生完介紹我的, 佢 ...

可否講下你未做之前既情況?
你是否做三次已不用再去做?
天降大任
|
PM plz~之前聽講laser痛 唔敢試laser,想搵下你邊隻
jhjac
|
sip594 發表於 18-10-24 22:50
可否講下你未做之前既情況?
你是否做三次已不用再去做?

我做左3次就無再去做啦,基本上都解決左
之前係跳起/大力咳會有少少尿漏出黎,其實Feel到最大分別係老公出聲我同佢講我勤力左做收陰運動,無同佢講做機

sip594
|
jhjac 發表於 18-10-30 13:49
我做左3次就無再去做啦,基本上都解決左
之前係跳起/大力咳會有少少尿漏出黎,其實Feel到最大分 ...

花了萬多元,但有成效

oolong817
|

3800 試做,之後每次 9000??
jhjac
|
oolong817 發表於 18-11-5 23:54

3800 試做,之後每次 9000??
唔是呀,之後3次package就23xxx
阿紫
|
jhjac 發表於 18-11-9 19:08
唔是呀,之後3次package就23xxx

Hard唔hard sell?試做完唔買course會唔會唔俾走
jhjac
|
阿紫 發表於 18-11-12 18:21
Hard唔hard sell?試做完唔買course會唔會唔俾走
咁又無,我家姐去果時都無sell佢先介紹我
反而佢地又幾好人,傾到計,唔似有D center做treatment同你講野好假好商業咁唔知關
唔關因為唔係連鎖店事呢