電影《非同凡響》

caca0921
|
今日睇完,真心推介俾各位,內容好寫實,有多角度描寫唔同人仕對弱能小朋友既睇法,主角們都做得好好,余香凝做中學生真係好似
crystal媽咪
|
caca0921 發表於 18-10-15 14:38
今日睇完,真心推介俾各位,內容好寫實,有多角度描寫唔同人仕對弱能小朋友既睇法,主角們都做得好好,余香 ...

Thanks for sharing

好多朋友都睇咗,尤其是做阿媽嗰啲,話忍唔住喊
pe540
|
今日睇完,真心推介俾各位,內容好寫實,有多角度描寫唔同人仕對弱能小朋友既睇法,主角們都做得好好,余香 ...

Thanks for sharing
要去睇
famhappy
|
我都諗住去睇...
wcpcelia
|
謝謝推介
Poyau
|
謝謝分享
caca0921
|

仲有首主題曲同埋片尾曲都好好聽
I9528
|

好睇
林嘉華,劉玉翠幾乎係客串,但好好戲
最意想唔到,智障果位小朋友主角,都好演技,演出令人動容
單文柔,都做得唔錯
呢套戲值得推薦
tsung
|

素人小演員表現唔錯
crystal媽咪
|
tsung 發表於 18-10-15 19:33
素人小演員表現唔錯

你係咪睇咗??會唔會又勁喊??
謝謝分享
ronniechau
|
好睇
Trevorch
|
crystal媽咪 發表於 18-10-15 19:34
你係咪睇咗??會唔會又勁喊??
謝謝分享

唔會太催淚,不過睇既話要快,票房好差下,有埋謝票都得幾個人睇
crystal媽咪
|
Trevorch 發表於 18-10-16 00:27
唔會太催淚,不過睇既話要快,票房好差下,有埋謝票都得幾個人睇

吓……
身旁好多人都有睇,票房好差。咁我研究下先,唔該曬
bb12345
|
Trevorch 發表於 18-10-16 00:27
諗住同阿囡去睇
manfatcentre
|

應該好睇。仲有毛俠,支持香港電影
Trevorch
|
crystal媽咪 發表於 18-10-16 07:44
吓……
身旁好多人都有睇,票房好差。咁我研究下先,唔該曬
...
Poster無主角個樣,題材又唔夠爆,演員又唔算大卡士,見佢fb票房先過左100萬
crystal媽咪
|
Trevorch 發表於 18-10-16 09:21
Poster無主角個樣,題材又唔夠爆,演員又唔算大卡士,見佢fb票房先過左100萬
...

明白,不過我身邊好多人推介,或者我都會自己一個去睇
caca0921
|
crystal媽咪 發表於 18-10-16 09:32
明白,不過我身邊好多人推介,或者我都會自己一個去睇

都係自己一個人睇,可能本身我大仔有自閉症,有幾幕都好感人,之後一聽到片尾曲,忍唔住喊咗成首歌
crystal媽咪
|
caca0921 發表於 18-10-16 09:51
都係自己一個人睇,可能本身我大仔有自閉症,有幾幕都好感人,之後一聽到片尾曲,忍唔住喊咗成首歌
...

我早排成日都爆喊,其實我好擔心我睇完都會勁爆喊
caca0921
|
crystal媽咪 發表於 18-10-16 09:52
我早排成日都爆喊,其實我好擔心我睇完都會勁爆喊
...

喊啦喊啦,喊完發洩完又有能量繼續重新上路, 我地呢啲媽咪冇咩多,係淚水同埋汗水會比別人多