自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

熱血勳章

今日睇完,真心推介俾各位,內容好寫實,有多角度描寫唔同人仕對弱能小朋友既睇法,主角們都做得好好,余香凝做中學生真係好似

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

caca0921 發表於 18-10-15 14:38
今日睇完,真心推介俾各位,內容好寫實,有多角度描寫唔同人仕對弱能小朋友既睇法,主角們都做得好好,余香 ...

Thanks for sharing

好多朋友都睇咗,尤其是做阿媽嗰啲,話忍唔住喊
不要從別人的嘴裡去認識我

複式洋房

今日睇完,真心推介俾各位,內容好寫實,有多角度描寫唔同人仕對弱能小朋友既睇法,主角們都做得好好,余香 ...

Thanks for sharing
要去睇

用戶要求終止服務

虎到金來勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 貓狗褓姆

我都諗住去睇...

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝推介

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

謝謝分享

男爵府

熱血勳章

仲有首主題曲同埋片尾曲都好好聽

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

好睇
林嘉華,劉玉翠幾乎係客串,但好好戲
最意想唔到,智障果位小朋友主角,都好演技,演出令人動容
單文柔,都做得唔錯
呢套戲值得推薦

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

素人小演員表現唔錯

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tsung 發表於 18-10-15 19:33
素人小演員表現唔錯

你係咪睇咗??會唔會又勁喊??
謝謝分享

大宅

好睇

複式洋房

crystal媽咪 發表於 18-10-15 19:34
你係咪睇咗??會唔會又勁喊??
謝謝分享

唔會太催淚,不過睇既話要快,票房好差下,有埋謝票都得幾個人睇

寶石宮

Trevorch 發表於 18-10-16 00:27
唔會太催淚,不過睇既話要快,票房好差下,有埋謝票都得幾個人睇

吓……
身旁好多人都有睇,票房好差。咁我研究下先,唔該曬

男爵府

Trevorch 發表於 18-10-16 00:27
諗住同阿囡去睇

伯爵府

應該好睇。仲有毛俠,支持香港電影

複式洋房

crystal媽咪 發表於 18-10-16 07:44
吓……
身旁好多人都有睇,票房好差。咁我研究下先,唔該曬
...
Poster無主角個樣,題材又唔夠爆,演員又唔算大卡士,見佢fb票房先過左100萬

寶石宮

Trevorch 發表於 18-10-16 09:21
Poster無主角個樣,題材又唔夠爆,演員又唔算大卡士,見佢fb票房先過左100萬
...

明白,不過我身邊好多人推介,或者我都會自己一個去睇

男爵府

熱血勳章

crystal媽咪 發表於 18-10-16 09:32
明白,不過我身邊好多人推介,或者我都會自己一個去睇

都係自己一個人睇,可能本身我大仔有自閉症,有幾幕都好感人,之後一聽到片尾曲,忍唔住喊咗成首歌

寶石宮

caca0921 發表於 18-10-16 09:51
都係自己一個人睇,可能本身我大仔有自閉症,有幾幕都好感人,之後一聽到片尾曲,忍唔住喊咗成首歌
...

我早排成日都爆喊,其實我好擔心我睇完都會勁爆喊

男爵府

熱血勳章

crystal媽咪 發表於 18-10-16 09:52
我早排成日都爆喊,其實我好擔心我睇完都會勁爆喊
...

喊啦喊啦,喊完發洩完又有能量繼續重新上路, 我地呢啲媽咪冇咩多,係淚水同埋汗水會比別人多

首頁

尾頁

跳至