自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

caca0921 發表於 18-10-15 14:38
今日睇完,真心推介俾各位,內容好寫實,有多角度描寫唔同人仕對弱能小朋友既睇法,主角們都做得好好,余香 ...

Thanks for sharing

好多朋友都睇咗,尤其是做阿媽嗰啲,話忍唔住喊
不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

tsung 發表於 18-10-15 19:33
素人小演員表現唔錯

你係咪睇咗??會唔會又勁喊??
謝謝分享

寶石宮

Trevorch 發表於 18-10-16 00:27
唔會太催淚,不過睇既話要快,票房好差下,有埋謝票都得幾個人睇

吓……
身旁好多人都有睇,票房好差。咁我研究下先,唔該曬

寶石宮

Trevorch 發表於 18-10-16 09:21
Poster無主角個樣,題材又唔夠爆,演員又唔算大卡士,見佢fb票房先過左100萬
...

明白,不過我身邊好多人推介,或者我都會自己一個去睇

寶石宮

caca0921 發表於 18-10-16 09:51
都係自己一個人睇,可能本身我大仔有自閉症,有幾幕都好感人,之後一聽到片尾曲,忍唔住喊咗成首歌
...

我早排成日都爆喊,其實我好擔心我睇完都會勁爆喊

寶石宮

caca0921 發表於 18-10-16 09:54
喊啦喊呀啦,喊完發洩完又有能量繼續重新上路, 我睇呢啲媽咪冇咩多,係淚水同埋汗水會比別人多
...

知道

首頁

尾頁

跳至