點解著裙唔保護自己?

mywl
|
幾乎日曰都見,個女仔行樓梯走哂光,後面個男仔(emoji)哂不突止,仲行快兩步追昅埋女仔個様
hiragana
|
有著內褲其實都冇咩好睇
wcpcelia    發表於 18-10-17 16:32
siu-mai
|
hiragana 發表於 18-10-15 19:20
有著內褲其實都冇咩好睇

我都唔明有咩好睇
tansyneko
|

我見女仔著住超短裙,俾風係咁吹到見到底底,都唔用手拑住囉 ,人哋唔怕人,理得人咁多
bobo88hk
|
有d係刻意比人睇
sonson1234
|
而家啲後生女唔同以前了,而家果啲好多係專登俾人睇
mywl
|
sonson1234 發表於 18-10-15 21:31
而家啲後生女唔同以前了,而家果啲好多係專登俾人睇

好難相信!在證明自己吸引力嗎
sonson1234
|
我朋友做教書,佢話啲女學生好多ig post晒啲超露肉相俾人睇
tansyneko
|
mywl 發表於 18-10-15 21:36
好難相信!在證明自己吸引力嗎

夾胸趷蘿

其實有d後生女唔係怕人睇,係怕人唔睇啫,而且佢哋可能覺得俾人睇唔係俾人摸,無蝕底到啩
chingwachai
|
現在啲女仔係驚人唔睇佢多啲
Carsonbb0800
|
仲有超短褲露左屎忽下底果忽肉出黎
pansy888hk    發表於 18-10-15 23:13
唔係怪獸
|
bobo88hk 發表於 18-10-15 21:20
有d係刻意比人睇

李斯特
|
真係怕無人佢
Sumyeema1
|
mywl 發表於 18-10-15 19:17
幾乎日曰都見,個女仔行樓梯走哂光,後面個男仔(emoji)哂不突止,仲行快兩步追昅埋女仔個様
...

可能就係引人睇。
Bloomberg
|
有啲肯定係專登露比人睇,著大領衫重專登著有喱士花邊嘅胸圍,露邊喱士bra邊出嚟比人睇

唔好話著短裙,著短chit chit嘅牛仔褲,都專登特三分一個屁股肉益街坊啦~!
mmya
|
尤其是自動電梯!
啲男人又核突到明目張膽咁望
wcpcelia    發表於 18-10-17 16:32
Gmama
|
Carsonbb0800 發表於 18-10-15 21:46
仲有超短褲露左屎忽下底果忽肉出黎

真係大把呢d女人喎,周圍坐,pat pat 咪好污糟?見有d拖住細路也這樣著添,有點不雅
香印提子
|
好明顯個d專登比人鴿啦!著條短裙仲擰擰下黎行,動作大到死
waynewon
|
家陣d後生女覺得家陣唔show唔通等到又老又皺嗰陣先show,青春得一次,過咗就算show都冇人蘇。
homommy
|
其實依家唔會再咁保守了。
由得佢地啦。男人咸濕女人都可以好咸濕
好多人著熱褲著到冇著褲咁唔通真係怕熱先咁著咩。
冇咩所謂。多女人開放仲好,其他女人仲安全