潮流時尚

跳至
[手袋] C + C24  

首頁

尾頁

男爵府

KUDOS 發表於 18-10-16 08:01
Congrats! 其實唔難襯,著黑色、深藍、啡、灰同白都好出好型㗎!

Thanks係吖,我買完就上FB/IG睇人地點襯,其實係,深tone 既既都襯得好好睇!有d 襯黑西裝褸,jeans 都已經好型喇!希望我都carry到啦

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

我都想買隻綠色C24呀!

子爵府

maggiecps 發表於 18-10-15 22:42
一心去接支CC Limited Edition 紅色樽身No.5 香水,點知入H就帶埋我搵左好耐既C24走,雖然唔係我想要既色, ...

本身有喺element H 買開嗎?C24 on shelf ?

男爵府

ungela914 發表於 18-10-16 11:01
我都想買隻綠色C24呀!

居然?!咁我見大家都讚呢隻色係靚,咁我就放心喇!請問你同大家呢,呢隻色係2018新色?Thanks!

男爵府

jasonmama888 發表於 18-10-16 11:10
本身有喺element H 買開嗎?C24 on shelf ?

我係有係element 買開accessories, 旦次次問C/K就即刻話冇啦緊係。昨晚我去買耳環托,因我跌一邊,咁當然行去袋果邊睇,之後SA問我想搵咩幫唔幫到我,我咪話C/K,佢就話幫我check下,之後就話有隻綠色24,我話睇下,之後就帶左佢番屋企喇

wcpcelia    發表於 18-10-16 13:45

子爵府

maggiecps 發表於 18-10-16 11:36
我係有係element 買開accessories, 旦次次問C/K就即刻話冇啦緊係。昨晚我去買耳環托,因我跌一邊,咁當然 ...

So good

男爵府

jasonmama888 發表於 18-10-16 11:47
So good

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

伯爵府

子爵府

一心去接支CC Limited Edition 紅色樽身No.5 香水,點知入H就帶埋我搵左好耐既C24走,雖然唔係我想要既色, ...

好靚

男爵府

紅色No. 5香水係咪要揾相熟BA留先買到啊?想問下幾錢?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

男爵府

love_Duck 發表於 18-10-16 13:48
紅色No. 5香水係咪要揾相熟BA留先買到啊?想問下幾錢?

我係BA問我要唔要,我話留一支比我,旦我諗唔係淨係比熟客,佢有放晒2款係香水果個area出黎比客試,所以我估就咁買都得架,昨天(15/10)先出,你都可以去買吖!
HK$1,600, 100ml. 等你share!

大宅

maggiecps 發表於 18-10-16 07:39
Element, walk-in ask, 0 spending

咁好彩!恭喜哂!

珍珠宮

環保接龍勳章

男爵府

好中意D個色~

男爵府

我個Kelly wallet

男爵府

Karubi 發表於 18-10-16 15:41
咁好彩!恭喜哂!

係既,我都覺得自己好好彩 Thanks!

男爵府

szecci 發表於 18-10-16 16:56
好中意D個色~

好surprise原來咁多JM都覺得呢隻色靚!

首頁

尾頁

跳至