自由講場

跳至

首頁
34567...14

尾頁

禁止訪問

侯爵府

好多人,或者絕大部分人表裡不一,明星高壓生活更甚,一啲都唔出奇丫

禁止訪問

子爵府

童年生活造成人格扭曲?
都算合理掛?!

珍珠宮

油麥麥 發表於 18-10-16 11:38
佢6歲時被外藉媽咪遺棄街頭,佢一個細路女流落街頭,露宿梯間、後巷,三幾日才食一餐,到1O歲時入保良局! ...

流浪左4年嗎?

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章

親子皇帝 發表於 18-10-16 10:34
(離題)09年既帖,,JM都仲記得..

我記性就快連早餐食過乜都唔記得

幸福可以好簡單

大宅

回覆 BBJOJO 的帖子

林燕妮寫張果篇散文, 可看到林對張評價好差。
林列舉的例子又幾有説服力。

寶石宮

2024年龍年勳章

Nancy20090615 發表於 18-10-16 17:00
露宿好慘啊. 整到个女咁慘重有面相認

表裏不一有乜出奇, 人就係咁.

其實佢都係受害者
因為有 咁嘅阿媽
幸福可以好簡單

公爵府

greetings 發表於 18-10-16 09:50
Mary儀態萬千

佢既成長故事又勵志

thanks

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

細個在深水埗至石硤美一帶流浪 2 年 , 內心充滿傷痕!

男爵府

我看哂你地的留言!
在我以言,出來做野太耐了,人地講的野聽左咪算囉,不用太深究就或就咁判了人死刑,我做野太耐,見好多根本老作都唔小,所以根本唔洗覺得佢就係唔好的人!
起碼表面都好過好多人,大家見唔到傳說的一面

男爵府

Fion_Chan 發表於 18-10-16 18:07
我48歲囉喎,年紀大唔代表就要盲從八卦嘅。我只是尊重林小姐同張小姐啫。你地話乜乜朋友嘅朋友見過乜乜乜 ...

嗰篇文我都覺得冇乜嘢, 唯一睇到一個資料, 係李忠琛主動要求離婚, 張瑪莉曾要求復合, 不過咁樣都唔代表乜嘢,我都有聽過張小姐 星期日喺電台嘅訪問 ,老實講 ,佢講嘢好好聽, 不愠不火, 車淑梅有問到佢 ,佢同林燕妮嘅關係係點 ,佢第一句就話:我哋唔係好朋友, 跟住再補充 都幾坦白講: 我哋係唔親密㗎 ,就咁聽幾句 ,我淨係覺得佢幾直腸直肚 ,係一就一, 係二就二, 都冇乜點文過飾非 ,咁囉

男爵府

Fion_Chan 發表於 18-10-16 18:07
我48歲囉喎,年紀大唔代表就要盲從八卦嘅。我只是尊重林小姐同張小姐啫。你地話乜乜朋友嘅朋友見過乜乜乜 ...

喺個訪問中,張小姐仲透露佢媽咪 識多國語言, 好有修養, 似係來自書香世家, 佢話佢唔想 問媽咪點解當時掉低佢 ,費事令一個八十幾歲嘅老人家 以為女兒質問佢, 令佢難堪 ,其實如果係咁樣又覺得有少少奇怪 ,佢媽咪應該似教育水平幾高嘅女人, 當年點解掉低佢, 唔知係咪有難言之隱 ,當中應該有故事 ,不過張小姐唔透露, 佢係 喺美國有個親阿姨(類似), 後經過佢, 係好後期 ,終於同親生媽咪聯絡 番,其實都幾耐人尋味... 有親戚 ,不過流落街頭 ,當中應該有啲故仔佢冇講曬出嚟...

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

我媽後生時樣子好似張xx,身世亦都差不多,但我媽更細被遺棄,2歲,富商阿爸走佬,4歲,佢千金阿媽(睇相似mixed)改嫁前想毒害佢

寶石宮

2024年龍年勳章

yeung_ma 發表於 18-10-17 00:10
細個在深水埗至石硤美一帶流浪 2 年 , 內心充滿傷痕!

幸福可以好簡單

水晶宮

回覆 capricornbb 的帖子

你都有外國血統

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Sumyeema1 發表於 18-10-16 16:24
林小姐回憶前夫,點解又要寫前夫嘅前妻?

我仲揾返新聞,以為寫文時,男人剛走,原來又唔係

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

chocolatebean 發表於 18-10-17 09:54
回覆 capricornbb 的帖子

你都有外國血統
我個樣被阿爸溝淡晒,一d都唔似mixed,係我媽和婆樣子似mixed

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

bubu7 發表於 18-10-16 11:54
大把人表面睇唔出,多年前林子X 偷眼鏡

哩個我記得,新聞有報過

首頁
34567...14

尾頁

跳至