自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

toys 發表於 18-10-16 15:44
但出面有幾多MK仔有佢咁努力,起碼識唱、識跳、有台型,d導師都話佢一上台就壓到台,我唔知旺角有幾多MK ...

想俾個獎佢就緊係乜都讚得出去引導觀眾啦!我就完全唔覺得佢有台型,感覺好削好矮細(唔係高度矮少),都幾似韓團啲少年既!完全唔吸引!

大宅

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章

ChingYee123 發表於 18-10-16 16:00
想俾個獎佢就緊係乜都讚得出去引導觀眾啦!我就完全唔覺得佢有台型,感覺好削好矮細(唔係高度矮少),都幾 ...

起碼所有評判都比佢最高分,評價也好好,證明佢有一定實力,唔敢講佢好過好多人,也不是十全十美,但佢有負出了好多努力、決心,講真不需要所有人應同佢,但都希望大家唔好落井下石,現在好多青少年都好缺乏自信,如果一個舞台、一個表演,能比佢哋建立信心,何樂而不為,自己又唔會少忽肉。

anncee    發表於 18-10-16 16:20

大宅

2018復活節勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

toys 發表於 18-10-16 16:16
起碼所有評判都比佢最高分,評價也好好,證明佢有一定實力,唔敢講佢好過好多人,也不是十全十美,但佢有 ...

認同,起碼有個平台比d年青人追下夢,建立信心,贏輸都好,起碼努力過。

大宅

我有個中學同學,以前有成二百磅,都係成日比人排斥架﹐但我有同佢玩…跟住大個減左肥,根本係兩個人咁…可能之前肥肉質到五官都擠埋一箸…
而家佢都話︰好有安全感,响街見到D 同學,只有佢認到人…無人會認到佢…唔想記得以前唔開心的事…所以我親眼見…我信D肥人瘦左真係唔同!
尤其中學時細個,之後佢減左肥又大個左…又識打扮左…

男爵府

toys 發表於 18-10-16 16:16
起碼所有評判都比佢最高分,評價也好好,證明佢有一定實力,唔敢講佢好過好多人,也不是十全十美,但佢有 ...

Well said
諗番起自己19歲淨係識讀書,成舊飯咁。呢位小朋友已識運用潛質,用努力去贏取全城目光,Eric Kwong都話佢前途無可限量。我都唔明D人點解講野咁刻薄?!

珍珠宮

邊有全城關注呀?唔係在呢度成日見到POST講佢,我根本唔知發生咩事?更唔好講知佢係乜水?我身邊周圍附近既人無人講無人理!

珍珠宮

全城注目?誇張到無人有!又星味又潛能又世紀俊男,吹到百年難得一遇咁,誇鬼張!

侯爵府

分甘同味 發表於 18-10-18 14:19
Well said
諗番起自己19歲淨係識讀書,成舊飯咁。呢位小朋友已識運用潛質,用努力去贏取全城目光 ...

同意! 我都發覺有啲人講嘢係好mean

水晶宮

ChingYee123 發表於 18-10-18 14:28
全城注目?誇張到無人有!又星味又潛能又世紀俊男,吹到百年難得一遇咁,誇鬼張! ...

佢同你有仇?比個機會年青人追夢,唔鼓勵都唔好 踩,畢竟係新星唔能夠同superstar比!

珍珠宮

Fion710 發表於 18-10-18 15:02
佢同你有仇?比個機會年青人追夢,唔鼓勵都唔好 踩,畢竟係新星唔能夠同superstar比!
...

你地吹奏得太誇張啦!而且,追咩夢唧? 一百萬獎金呀?讀好書先追夢,我就讚賞鼓勵佢!

水晶宮

ChingYee123 發表於 18-10-18 15:08
你地吹奏得太誇張啦!而且,追咩夢唧? 一百萬獎金呀?讀好書先追夢,我就讚賞鼓勵佢!

...

你冷靜D,唔好咁激動!

男爵府

Fion710 發表於 18-10-18 15:02
...

所有主要娛樂版都連日報導和做專訪,有D人無睇又要踩唔駛同佢哋嘈!呢10位仔仔各有特色,希望ViuTV和其他公司俾多D機會,鼓勵下香港年青人

珍珠宮

Fion710 發表於 18-10-18 15:13
你冷靜D,唔好咁激動!

我剛開完會!其實你地冷靜啲先岩,日日吹奏,有反對聲音就係踩?咩道理先?

珍珠宮

吹奏班友,請冷靜下來!金正恩只係一個好普通既MK男仔,外型唱歌跳舞才能都好一般!

男爵府

洗唔洗每日一個po講佢
普通mk,韓國大把呢啲

男爵府

2023年兔年勳章

《全民【造】星》個節目名顧名思義,就梗係【造】出嚟咁【造】架喇,你睇下viuTV網頁個版面,就知啦。好似首歌點解會hit?日日喺電台度,日播夜播播幾廿次好似洗腦咁, 咪hit囉!

伯爵府

回覆樓主:

就算割雙眼皮都唔係咩遮

男爵府

ChingYee123 發表於 18-10-18 15:08

...

點解要讀好書先追夢?
如果根本唔係讀書材料,向自己專長方面發展都係好事。
如果唔係,香港都唔會有vtc演藝學院果啲啦

toys    發表於 18-10-19 12:07

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主:

唔好理啲haters啦,就算Michael jackson呢啲superstar,都一樣有人憎,有人鍾意,每人鍾意既野都唔同,佢有佢憎,我有我鍾意洗鬼理佢咩
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

大宅

一個19歲男仔在舞台上表演有板有眼仲要係壓到個台,我想講呢其香港歌手,真係搵唔到邊幾個!
讀唔到讀到書唔到我地理,我地又唔係佢媽媽
姜濤真係可以講在舞台上佢巳經足夠做一粒星了。
我好期待再有佢d表演,唱歌仲有劇
加油(emoji)(emoji)

首頁
12345...6

尾頁

跳至