自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

ChingYee123 發表於 18-10-16 15:24
五官生得靚既肥仔肥妹先係真正潛力股!

否則,減肥後,瘦咗最多可以講係靚咗(好似欣兒),無可能變真正俊男 ...

姜濤係最年青,佔咗優勢,唱歌跳舞中等,樣貌係成班中較靚,氣質普通MK咁,講嘢又唔正,係咪新移民?

子爵府

ChingYee123 發表於 18-10-18 15:08
你地吹奏得太誇張啦!而且,追咩夢唧? 一百萬獎金呀?讀好書先追夢,我就讚賞鼓勵佢!

...

低能理論!書幾時都可以讀!有$你讀到死嗰刻都可以讀啦吓話

大宅

ChingYee123 發表於 18-10-18 15:08
你地吹奏得太誇張啦!而且,追咩夢唧? 一百萬獎金呀?讀好書先追夢,我就讚賞鼓勵佢!

...

阿gem容祖兒都係得中五之嘛
讀乜鬼書呀⋯⋯ 佢地呢d讀完書都唔會用得著架啦

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

karshing 發表於 18-10-18 18:46
姜濤係最年青,佔咗優勢,唱歌跳舞中等,樣貌係成班中較靚,氣質普通MK咁,講嘢又唔正,係咪新移民?
...

佢連個名都係新移民名啦,好大陸化。而且成個look MK到無人有!總之呢度有班唔知咩人既JM,日日開POST好激動咁歌功頌德,唔知以為條友真係 "天王巨星" 降世咁。

佢地講到19歲參加比賽好似好巴閉,萬中無一咁!但呢個香港由盤古初開到依家個個參加比賽入行既藝人明星都係十幾歲架啦,人地十幾廿歲仲代表香港去外國參加比賽添呀,好新聞咩?好巴閉咩?眼光短淺,無野好吹搵呢啲無聊野吹奏,得啖笑!

無啦啦話人係hater,hater既定義係無中生有,無野搵野來造謠抹黑,就好似吹奏班友咁,無野搵野來吹奏咁。真係想問我邊句係造謠抹黑佢?

大宅

acbeans 發表於 18-10-16 15:03
我都係睇吓,我驚我無勇氣拍,好痛咁喎?

你要問清楚,幫雨橋拍骨嗰個師父拍到有個女人塊面歪咗,因為師父話拍低個觀骨靚D,個女人去第二度整到好小小都三個月。

男爵府

ChingYee123 發表於 18-10-16 14:25
我一早就話佢以前個樣似金正恩啦,塊面又大又扁,扁面扁鼻扁口。依家眼大大、鼻高高直直、面尖尖!

減肥 ...
我都係咁, 以前十幾歲好肥, 面好腫PIZZA 咁..NOSE又扁, 而家廋哂, 個NOSE 即高返, 以前有人問我係咁整容, 我百分百冇啦!!

男爵府

ChingYee123 發表於 18-10-19 08:41
佢連個名都係新移民名啦,好大陸化。而且成個look MK到無人有!總之呢度有班唔知咩人既JM,日日開POST好激 ...

你唔中意, 又冇理由唔比人中意掛!
咁專制

中意唔中意都好個人, 唔好咁小學雞OK?
我覺得呢度JM好成熟係真心覺得佢有才能唔係只貪靚仔.

珍珠宮

Pink_Cake 發表於 18-10-19 09:23
你唔中意, 又冇理由唔比人中意掛!
咁專制

我點解要鍾意佢或唔鍾意佢?佢又唔係明星藝人,我又唔係好知佢係乜水,係呢度睇到佢個樣及外型,去睇下唱成點,覺得佢只係一個普通既MK仔,唱歌同跳舞都好一般,完全無星味可言!我都只係講出感受唧,點解要咁小學雞話人係HATER? 如果我咁都叫HATER,咁胡亂吹奏既JM係咪打手?同樣道理之麻!大家都係成年人,都唔好咁小學雞!

男爵府

ChingYee123 發表於 18-10-19 11:20
我點解要鍾意佢或唔鍾意佢?佢又唔係明星藝人,我又唔係好知佢係乜水,係呢度睇到佢個樣及外型,去睇下唱 ...
冇叫你中意佢,.
你可以發表你個人意見覺得佢唔掂唔值得吹捧.
不過我亦可以表達覺得你好小學雞姐`.

男爵府

人紅左就有好多fans, 亦有好多人憎.
呢樣0係arm..
證明佢開始多人留意!!
其實hk 樂壇巳經冇左咁..d人可唔可以容納一下唔同形象的star????????
唔想成日睇d 老餅出來唱歌

佢地有出過努力去唱歌跳舞, 唔可以令人人中意不過都唔好踩得咁盡想人永不超生咁...
始終hk 樂壇多樣野睇唔好咩?
你唔中意可以唔好睇囉~~

珍珠宮

Pink_Cake 發表於 18-10-19 11:24
冇叫你中意佢,.
你可以發表你個人意見覺得佢唔掂唔值得吹捧.
不過我亦可以表達覺得你好小學雞姐`.

同樣道理,我都可以表達你地果啲吹奏好誇張好花痴,或係 (打手),我括住即係代表我只係懷疑,未必係事實(唔想造遙中傷人)。

珍珠宮

練好啲歌藝先啦,唱歌根本完全唔掂!

大宅

姜濤只是痴雙眼皮,無整容,有人已經澄清,大家見過佢早2 年剛減肥d 相就知佢無整

大宅

2018復活節勳章

ChingYee123 發表於 18-10-19 11:46
練好啲歌藝先啦,唱歌根本完全唔掂!

你好似好識睇人咁喎,不如你講下現在香港樂壇有邊位年青人又唱得、又跳得、又吸引到人既藝人?

男爵府

其實我冇睇過節目,我唔明吸引力何在,講到佢好似再世張國榮,梅艷芳咁

大宅

luv_miyuko 發表於 18-10-16 08:03
淨係減肥呢份恆心都夠理由我投佢一票 想做星就係需要呢份毅力。

Agree more

男爵府

ChingYee123 發表於 18-10-19 08:41
佢連個名都係新移民名啦,好大陸化。而且成個look MK到無人有!總之呢度有班唔知咩人既JM,日日開POST好激 ...

歌功頌德

大宅

2018復活節勳章

熊貓小姐 發表於 18-10-19 12:25
其實我冇睇過節目,我唔明吸引力何在,講到佢好似再世張國榮,梅艷芳咁
...

你無睇呢個節目,所有咪唔明有咩吸引囉,亦都無人話佢係再世張國榮或梅艷芳。"造星"入面既人各有各既特色,一班年青人點樣努力去追夢,佢哋每位都不斷比人批評,但仍不放棄,努力堅持,其實現在年青人也應該睇下,唔好受少少挫折就放棄。

男爵府

anncee 發表於 18-10-19 12:57
你無睇呢個節目,所有咪唔明有咩吸引囉,亦都無人話佢係再世張國榮或梅艷芳。"造星"入面既人各有各既特色 ...

呀姜粉,唔使咁緊張嘅,我冇睇晒個節目,但係我有上網睇YouTube,出唱歌唱到斷氣咁嘅聲,跳舞還可以的,一開口做訪問講嘢,就沒有內涵好似傻仔

洋房

勵志減肥故事 T^T

首頁

尾頁

跳至