木村光希

櫺囹桼
|

木村光希只得十五歲...木村曾反對囡囡入娛樂圈...睇嚟呢個老竇有排擔心!

1/8 蛋撻↓

木村拓哉細女木村光希(Koki),昨日在阿媽工藤靜香陪伴下來港,準備出席品牌活動。兩母女落機後即坐車前往柴灣拍攝雜誌相,光希先下車步入大廈,向記者笑晒口揮手,識做的靜香待囡囡上樓後才下車進入大廈。
開工期間光希不忘更新社交平台,甫出拍照的花絮片段,工作人員買了雞蛋仔、蛋撻等地道小食,光希食雞蛋仔時面露驚喜表情,大讚好味;靜香也稱讚香港傳統小食好鬆脆、口感豐富。

Sumyeema1
|
如果老豆陪佢嚟就發達啦。
alicialee1210
|
同佢同爸爸好似樣
cattz288
|
櫺囹桼 發表於 18-10-16 07:37
木村光希只得十五歲...木村曾反對囡囡入娛樂圈...睇嚟呢個老竇有排擔心!

根本係木村黎!
cake05    發表於 18-10-18 08:18
tsung
|
靚又型
milktealai
|
alicialee1210 發表於 18-10-16 07:57
同佢同爸爸好似樣

餅印
mickeyeva
|
太早入娛樂圈,應該讀埋書先,藝人多數反對第二代入娛樂圈,竟然阿媽贊成!
October.
|

唔知有冇其他才能?靠樣?賣點就係似木村。
good_pig
|
October. 發表於 18-10-16 08:40
唔知有冇其他才能?靠樣?賣點就係似木村。

講真,好靚又未至於
toffeechoco
|
青春無敵, 但如果唔係木村個女, 我唔覺得會有咁多機會同俾人捧到上天囉

可能我老土, 得15歲, 點解唔讀好書先, 起碼既基本教育要好好完成掛...
YEOMORGAN
|
好似爸爸個樣
caribbean1
|
餅印,女版木村
厚多士
|
mickeyeva 發表於 18-10-16 08:22
太早入娛樂圈,應該讀埋書先,藝人多數反對第二代入娛樂圈,竟然阿媽贊成!
...
阿媽可能覺得自己同老公咪又係冇乜讀書,揾的錢係好多大學生幾世都搵唔到的錢。
hellomiki
|
女版木村,好似樣
hellomiki
|
厚多士 發表於 18-10-16 09:10
阿媽可能覺得自己同老公咪又係冇乜讀書,揾的錢係好多大學生幾世都搵唔到的錢。
...

咁又是,讀書多唔代表搵到錢 眼見身邊好多讀書唔多嘅同學仔先搵得多錢,而家好富貴
jojojojom
|
女大女世界
MeowMuiMui123
|
good_pig 發表於 18-10-16 09:03
講真,好靚又未至於

Same same

bb2
|
toffeechoco 發表於 18-10-16 09:06
青春無敵, 但如果唔係木村個女, 我唔覺得會有咁多機會同俾人捧到上天囉

可能我老土, 得15歲, 點解唔讀好書 ...

x 2...老土?我陪你
toffeechoco    發表於 18-10-16 10:41
hudsonchui
|
cattz288 發表於 18-10-16 07:59
根本係木村黎!

KTKTKT5
|
mickeyeva 發表於 18-10-16 08:22
...

襯木村係娛圈仲有叫座力嘅時候出身至少一班木村的擁躉唔反感先。到木村退休, 人走茶涼才出道就難了~ (不過佢咁似木村, 如果係仔就好快會紅)