中學皮鞋

Lovelymame
|

阿仔的皮鞋幾個月爛一對,Dr Marin 係咪耐穿好多,求Dr Martin 會員號碼?

Dr Martin 係咪得一款返學皮鞋(中學生)?其實在哪裡買平D?

tsung
|
Lovelymame 發表於 18-10-16 09:15
阿仔的皮鞋幾個月爛一對,Dr Marin 係咪耐穿好多,求Dr Martin 會員號碼?

Dr Martin 係咪得一款返學皮鞋 ...

佢喺襟,不過好重
銅鑼灣希慎廣場有專門店
Lovelymame
|
tsung 發表於 18-10-16 13:45
佢喺襟,不過好重
銅鑼灣希慎廣場有專門店

你有冇推介哪個牌子的皮鞋襟?
嘉豬媽媽
|

馬沙呀
tsung
|
Lovelymame 發表於 18-10-16 13:50
你有冇推介哪個牌子的皮鞋襟?

我仔著Geox,又輕又襟
Poyau    發表於 18-10-16 14:20
Lovelymame
|
tsung 發表於 18-10-16 13:59
我仔著Geox,又輕又襟

大約幾錢?哪裡買?
Lovelymame
|
嘉豬媽媽 發表於 18-10-16 13:58
馬沙呀

係咪學生圓頭款?襟著嗎?
gracelam
|

之前同阿女睇過, 真係堅重, 阿女唔鍾意!!
Lovelymame
|
gracelam 發表於 18-10-16 14:01
之前同阿女睇過, 真係堅重, 阿女唔鍾意!!

同埋有條橙色線要油黑佢。
tsung
|
Lovelymame 發表於 18-10-16 14:00
大約幾錢?哪裡買?

千零蚊,佢好多地方有專門店的
ngachi
|

着皮鞋容易爛,我個人覺得係個人問題,我大仔都係皮鞋克星,試過買D 500元對既比佢可以2個月k. O佢,轉咗買Dr Martin比佢以為可以着耐D啦,結果一年一對,所以一年一對Dr Martin都好過500元一對2個月
Lovelymame
|
ngachi 發表於 18-10-16 15:29
着皮鞋容易爛,我個人覺得係個人問題,我大仔都係皮鞋克星,試過買D 500元對既比佢可以2個月k. O佢,轉咗 ...

希望可以襟著D。咁佢有冇覺得對鞋重,好唔好著,你有冇油黑條黃線?
小倩
|

旺角奶路臣街有間專賣皮鞋
有Marten呀,Clarks呀,好多款
可以望望
小倩
|
tsung 發表於 18-10-16 13:45
佢喺襟,不過好重
銅鑼灣希慎廣場有專門店

呢款好輕身

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
miriam
|
Dr. Martens 我囡著黎打波捱到兩年半, 有無橙線款架
ngachi
|
Lovelymame 發表於 18-10-16 15:36
希望可以襟著D。咁佢有冇覺得對鞋重,好唔好著,你有冇油黑條黃線?
...

佢覺得好着.我買冇黃錢果款,藍田買1029元有8折
wcpcelia    發表於 18-10-17 14:36
浩霆豬豬
|
今年我買咗其樂,我仔日日著住打籃球,可以捱到一年我都好滿意啦
Lovelymame
|
小倩 發表於 18-10-16 15:52
呢款好輕身

這款幾錢?
Lovelymame
|
ngachi 發表於 18-10-16 15:56
佢覺得好着.我買冇黃錢果款,藍田買1029元有8折

在什麼店買有8折?
M&A Mom
|
啱啱先出佐敦幫個女買皮鞋, 著開丁字鞋, doctor martin有黃線,所以阿女唔選擇,buster 有隻丁字鞋, 之前出永安買過,點知今日出到去直頭冇咗嗰個款,頭都痕埋