自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

阿仔的皮鞋幾個月爛一對,Dr Marin 係咪耐穿好多,求Dr Martin 會員號碼?

Dr Martin 係咪得一款返學皮鞋(中學生)?其實在哪裡買平D?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Lovelymame 發表於 18-10-16 09:15
阿仔的皮鞋幾個月爛一對,Dr Marin 係咪耐穿好多,求Dr Martin 會員號碼?

Dr Martin 係咪得一款返學皮鞋 ...

佢喺襟,不過好重
銅鑼灣希慎廣場有專門店

男爵府

tsung 發表於 18-10-16 13:45
佢喺襟,不過好重
銅鑼灣希慎廣場有專門店

你有冇推介哪個牌子的皮鞋襟?

子爵府

馬沙呀

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Lovelymame 發表於 18-10-16 13:50
你有冇推介哪個牌子的皮鞋襟?

我仔著Geox,又輕又襟

Poyau    發表於 18-10-16 14:20

男爵府

tsung 發表於 18-10-16 13:59
我仔著Geox,又輕又襟

大約幾錢?哪裡買?

男爵府

嘉豬媽媽 發表於 18-10-16 13:58
馬沙呀

係咪學生圓頭款?襟著嗎?

珍珠宮

環保接龍勳章

之前同阿女睇過, 真係堅重, 阿女唔鍾意!!

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

男爵府

gracelam 發表於 18-10-16 14:01
之前同阿女睇過, 真係堅重, 阿女唔鍾意!!

同埋有條橙色線要油黑佢。

用戶要求終止服務

Lovelymame 發表於 18-10-16 14:00
大約幾錢?哪裡買?

千零蚊,佢好多地方有專門店的

男爵府

熱血勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

着皮鞋容易爛,我個人覺得係個人問題,我大仔都係皮鞋克星,試過買D 500元對既比佢可以2個月k. O佢,轉咗買Dr Martin比佢以為可以着耐D啦,結果一年一對,所以一年一對Dr Martin都好過500元一對2個月

男爵府

ngachi 發表於 18-10-16 15:29
着皮鞋容易爛,我個人覺得係個人問題,我大仔都係皮鞋克星,試過買D 500元對既比佢可以2個月k. O佢,轉咗 ...

希望可以襟著D。咁佢有冇覺得對鞋重,好唔好著,你有冇油黑條黃線?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

旺角奶路臣街有間專賣皮鞋
有Marten呀,Clarks呀,好多款
可以望望

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

tsung 發表於 18-10-16 13:45
佢喺襟,不過好重
銅鑼灣希慎廣場有專門店

呢款好輕身

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Dr. Martens 我囡著黎打波捱到兩年半, 有無橙線款架
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

男爵府

熱血勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Lovelymame 發表於 18-10-16 15:36
希望可以襟著D。咁佢有冇覺得對鞋重,好唔好著,你有冇油黑條黃線?
...

佢覺得好着.我買冇黃錢果款,藍田買1029元有8折

wcpcelia    發表於 18-10-17 14:36

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

今年我買咗其樂,我仔日日著住打籃球,可以捱到一年我都好滿意啦
我要記得幸福......

男爵府

小倩 發表於 18-10-16 15:52
呢款好輕身

這款幾錢?

男爵府

ngachi 發表於 18-10-16 15:56
佢覺得好着.我買冇黃錢果款,藍田買1029元有8折

在什麼店買有8折?

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

啱啱先出佐敦幫個女買皮鞋, 著開丁字鞋, doctor martin有黃線,所以阿女唔選擇,buster 有隻丁字鞋, 之前出永安買過,點知今日出到去直頭冇咗嗰個款,頭都痕埋
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

首頁

尾頁

跳至