李居明 -- 潮爆開運王

hanangah
|

881潮爆開運王,李居明個節目, 聽佢成日實牙實齒幫人算命,講明年份月份,會發生咩事.

仲教人嗰d養貓狗,戴金牌,去船河增運方法,有無人畀佢算過,跟佢咁做,真係要錢有錢,要佬有佬.要b有b
我係c奶
|
hanangah 發表於 18-10-16 10:01
881潮爆開運王,李居明個節目, 聽佢成日實牙實齒幫人算命,講明年份月份,會發生咩事.

仲教人嗰d養貓狗,戴 ...

過往准唔准我唔知,但今年本運程書話我屋企的就唔准
jaycee_mami
|
李居明兩星期前在節目內預言, 特朗普將在2020年大選大勝連任, let's wait and see
kwclau
|

我覺得李居明準,好多年前睇過(好似係12年時講的),話16年樓價跌一跌,之後升到你唔信。果時我叫朋友唔好等16年喇,而家買同等佢升一輪再跌,都差不多。果然16年中真係跌少少。
菇兒
|
我買過一年佢既運程書,話要某幾個月份食蟹,仲要指定煮法,一月食咖哩蟹二月食薑蔥蟹咁。。。
wcpcelia    發表於 18-10-17 15:38
Happybabyhbb
|

幾點做啊?謝謝!
VenusSasa
|
我看了今年的運程書. 佢有講今個月股市大跌.. 我返屋企搵返本書再看看先
hanangah
|
Happybabyhbb 發表於 18-10-16 10:22
幾點做啊?謝謝!

星期6 10:00am
小華子
|
運程書好準。
平時嗰啲就當八卦野聽,聽下無妨嘅,覺得make sense咪信囉,佢有啲唔make sense唔會理。
alan999
|
我24年前算過,當時收2000, 有點准有點唔准! 都可以一試!
Teletrend
|
alan999 發表於 18-10-16 13:35
我24年前算過,當時收2000, 有點准有點唔准! 都可以一試!

幾年前,20至25分鐘$12,000
sako
|
Teletrend 發表於 18-10-16 13:45
咁貴
tsung
|

好貴
有緣相聚
|
今年說了某幾個月會有股災,目前來說,我覺得準
究竟我是誰
|

小虎與點點
|
Teletrend 發表於 18-10-15 17:45

小職員
|
佢預言立春後同中秋後跌都中。不過佢話中秋前會大升然後先跌就唔中。
jarjane
|
我家姐好信佢㗎
雖然冇畀佢批過, 但當佢本運程書係明燈, 跟住佢講嘅財位擺寶箱 ……咁我家姐近年又真係唔差喎
蛋皇哥0127    發表於 18-10-16 20:11
bing-jing
|

bing-jing
|
有冇人可以講解佢第二節,有人唱個首歌其實係講詳?