毛記跌到阿媽都唔認得

minniemouse
|
毛記跌到阿媽都唔認得,都話佢呃人㗎啦!好彩無貨!
新秦先生
|
黃絲三寶:毛記,生活百貨,1傳媒. 買左真係要去遊行示威,可以去邊到報名???
kentseky
|

食得鹹魚抵得渴,股市大跌,企鵝都跌得好甘啦,唔通佢又係呃人?

睇番資料,佢今年三月上市,上市價1.2元,現報1.08元,高追損手只可以話係學藝不精!
good_pig    發表於 18-10-22 00:10
kelvin1206
|
新秦先生 發表於 18-10-16 10:53
黃絲三寶:毛記,生活百貨,1傳媒. 買左真係要去遊行示威,可以去邊到報名???

閱文, 易鑫, 眾安在線夠根正苗紅啦掛?

新秦先生
|
kelvin1206 發表於 18-10-16 11:36
閱文, 易鑫, 眾安在線夠根正苗紅啦掛?
所以我地再得出一個結論:共產黨係唔會對人民既財產作出保障.
waiwai_wai
|
minniemouse 發表於 18-10-16 10:20

邊個呃你?依句野人地可以告你誹謗. 炒高散貨係散戶行為
mrsir
|

中晒毒, 大把中資股比招股價得返一兩成
mrsir
|
新秦先生 發表於 18-10-16 11:39
所以我地再得出一個結論:共產黨係唔會對人民既財產作出保障.

股票根本是萬惡資本主義的象徵,要消滅佢
nerolibaby
|
minniemouse 發表於 18-10-16 10:20

我連佢上巿都唔知
pe540
|
抽唔到
無貨就算
冧把係?
fg1234555
|
個時人人都買股票,新聞炒一炒啲人就沖曬入去
大力大力
|
傻瓜先會買~
大力大力
|

mrsir
|
大力大力 發表於 18-10-19 12:21

大力先生對這冇logic的說話都比正評, 那麼對今年三隻同股不同權的新股小米歌禮美圖, 相比毛記穿招股價, 是穿得極度嚴重, 是否又可以入政府數?
|
買股票要睇發展潛力,完全看不到毛記有什麼潛力
mrsir
|
1314625 發表於 18-10-20 10:56
買股票要睇發展潛力,完全看不到毛記有什麼潛力

剛睇佢市值是2億, 聽人講現在主板個殼值幾億, 當然我是一個普通小股民, 都是聽返來