香港區想揾個好醫生接生

acy1234
|
我10週,住香港,有冇好醫生介紹,男女不拘,最緊要係安全,細心同傷口細
carmenlau125
|
acy1234 發表於 18-10-16 12:10
我10週,住香港,有冇好醫生介紹,男女不拘,最緊要係安全,細心同傷口細
...

養和醫院卓荺嬈醫生勁好,產檢細心,開刀傷口細,我開刀後一直都無痛過,我係緊急開刀,由穿水到開刀拎bb出嚟只係一個鐘內就拎咗出嚟,醫生勁快趕到醫院,醫院護士又照顧得好好,好感恩遇到好醫生,生仔生得好舒服
JD930    發表於 18-10-16 16:48
evazz
|
...

上胎搵王偉明醫生,手勢好,傷口超細,no pain,而家傷口都好似冇左添,我推介。呢胎重未book 到睇王醫生,暫時係st paul follow
JD930
|
...

林勇行醫生啊

我啲朋友都讚佢好細心同埋開刀傷口細

我今胎都搵佢
Carmen8080
|
evazz 發表於 18-10-16 15:55
上胎搵王偉明醫生,手勢好,傷口超細,no pain,而家傷口都好似冇左添,我推介。呢胎重未book 到睇王醫生, ...

真係no pain? 我下星期五揾王偉明開刀 好緊張
harperko
|
...

陳創斌醫生,非常細心有耐性。順產開刀都接,兩樣都無bias. 許可情況下你自己決定
Carmen8080
|
我全程產檢都王偉明做 同埋王醫生係婦產科教授同考試官 經驗真係夠曬足夠 我下星期五生 生完上黎報告下 因為第一次生仔又老生成41歲 希望順利啦
Cherry997
|
JD930 發表於 18-10-16 16:49
林勇行醫生啊

我啲朋友都讚佢好細心同埋開刀傷口細

大約幾錢呀?
AngelaSucrose
|
carmenlau125 發表於 18-10-16 15:18
養和醫院卓荺嬈醫生勁好,產檢細心,開刀傷口細,我開刀後一直都無痛過,我係緊急開刀,由穿水到開刀拎bb ...

我都是卓醫生開刀...現在第二個 BB也是找她....勁好....我第一個BB 33週出血...她常常打電話比我問我ok 唔ok....

Agree生仔生得好舒服...加兒科高醫生...perfect match
JD930
|
Cherry997 發表於 18-10-19 13:40
大約幾錢呀?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
carmenlau125
|
AngelaSucrose 發表於 18-10-19 13:51
我都是卓醫生開刀...現在第二個 BB也是找她....勁好....我第一個BB 33週出血...她常常打電話比我問我ok 唔 ...

我都係兒科高醫生呀,非常同意係perfect match呀 ,不過高醫生好難book, bb有時要睇其他醫生
JD930    發表於 18-10-19 15:18