論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問菲庸做完body check chest X-ray 有呢個comment 其實會唔會呢香港再叫她做多次body check ? 始終你菲做好似冇咁可靠 。
Thanks

別墅

無論有冇COMMENT , 我都要AGENT 帶姐姐去做多次化驗先, 反正都是幾百蚊, 叫做買個安心。

大宅

yingmi 發表於 18-10-16 15:06
無論有冇COMMENT , 我都要AGENT 帶姐姐去做多次化驗先, 反正都是幾百蚊, 叫做買個安心。 ...

工人味到香港 我問緊 如果真係肺花左我就唔請

寶石宮

2023年兔年勳章

fafalui 發表於 18-10-16 23:06
工人味到香港 我問緊 如果真係肺花左我就唔請

照到花咗

大宅

唔請, 免得日後麻煩多.

wcpcelia    發表於 18-10-18 10:09
裝睡的人喚不醒, 裝聾的人聽不聞

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

佢地D medical report,明明有野都話無事嘅, 而家有野, 換人好過。

大宅

但佢地咁奇怪 明知chest X-ray 有問題都寫fit to work 個agent 又唔理

首頁

尾頁

跳至