自由講場

跳至

首頁
23456...21

尾頁

大宅

2018復活節勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

9594 發表於 18-10-16 14:30
開頭姜的態度的確幾差下,成日用佢細個黎做藉口,遲到其實唔關大個定細個事,真係以為自己係明日天王巨星 ...

佢有講過年紀細而用遲到既藉口咩?我記得佢話因太倦睡過寵,另一次佢被 Moley插遲到,佢都唔太想講咩原因,後來花姐代佢講,因為要考試所以遲到。反而我覺得姜濤無專登搵藉口,而係佢遲到會直接承認自己係遲到,但做得 Artist呢樣野真係要改,但聽其他導師講,佢已經有所改善。

水晶宮

kkvicky 發表於 18-10-16 14:42
對! 呢個節目叫全民造星,要搵個明星行出嚟,係會有fans尖叫,會有fans追星。肥仔同Lokman跳舞係勁,但講 ...

係囉 姜b 唔駛幫佢搞造形,就咁行出嚟已經大把fans,好易紅

大宅

回覆 Fion710 的帖子

19歲

侯爵府

貧窮媽媽 發表於 18-10-16 14:38
kento 個樣唔算衰,但個feel 好樣衰,個嘴唔知點咁

佢好似箍緊牙,所以有啲痴利根咁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

貧窮媽媽 發表於 18-10-16 14:25
咁姜b 唱歌唔算好好,但一d 都唔差,跳舞唔係好勁,但又未至於好弱,練完都ok,個樣就贏佢九條街到啦,同埋 ...

佢自己話係模仿架,我信佢真係好勤力練習

水晶宮

kkvicky 發表於 18-10-16 14:47
佢好似箍緊牙,所以有啲痴利根咁

同埋太多藉口,嘜都喺到兜

水晶宮

sasa0208 發表於 18-10-16 14:48
佢自己話係模仿架,我信佢真係好勤力練習

咁可能真係照鏡練左好多次,有時扮都未必啱你,第二個人做佢呢d 動作,可能係好嘔心,但佢做呢d 我就覺得好正

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

貧窮媽媽 發表於 18-10-16 14:49
咁可能真係照鏡練左好多次,有時扮都未必啱你,第二個人做佢呢d 動作,可能係好嘔心,但佢做呢d 我就覺得 ...

我認同呀
真係覺得佢同小豬係同一款型,唔係嘔心

男爵府

呢嗰節目選星,唔係㨂舞星,
當然電視台揀嗰受歡迎

大宅

貧窮媽媽 發表於 18-10-16 14:45
決賽嗰日 我係最鍾意edan,表現超好,但冇人投佢票,三甲都冇我有d 失望

佢嗰晚真係好charm
不過我都無expect 過佢有三甲,始終無一方面好突出,又唔叫好靚仔
我之前淨係覺得佢彈琴幾勁,同人品幾好,又幾搞笑咁

珍珠宮

如果係真,咁lokman 好蠢

你唔like 人唔係串人就可以抬高自己囉,蔡窿華就係人版

sumlam    發表於 18-10-16 15:28

水晶宮

Heixsap 發表於 18-10-16 14:53
佢嗰晚真係好charm
不過我都無expect 過佢有三甲,始終無一方面好突出,又唔叫好靚仔
我之前淨係覺得佢彈 ...

初初最記得佢既反白眼,笑到我肚痛,慢慢欣賞佢,個樣其實都幾好,有d 井柏然feel

伯爵府

表演舞藝 包含 演藝 兩個字
我用 身體 寫詩 每日 練習 千百 次
身體唱歌 舞步唱出千萬字

十強爭霸 九個對手
講到唱歌 從來唔愁

淨係識得沙冷hea唷唱啲泡菜歌 wow
不如你返社區中心打 乒乓波

我跳完舞再話俾你知咩叫唱歌

Smoke到你班haters全部返摩洛哥

(跳舞Break)

全民造星

我要你專心聽lokman rapping
一百萬邊個攞心知肚明
六兄弟喺呢度實力加乘
楊樂文你而家準備好未

行到嚟 呢一度
我好 想拎 冠軍 但個 準則 係咁

搞到 每次 表演 隻手 全部 濕疹
眼鏡 邊大 邊細 唔洗 理人 感受
最後 預祝 各位 兄弟 前程 錦繡

moley 一定有份寫 LOKMAN又覺得正咪唱囉

ic34    發表於 18-10-16 16:50

水晶宮

熱血金章

happyangel2 發表於 18-10-16 14:46
佢有講過年紀細而用遲到既藉口咩?我記得佢話因太倦睡過寵,另一次佢被 Moley插遲到,佢都唔太想講咩原因 ...

唔係直接講,而係講佢遲到無責任心,話佢仲細未識諗,佢訓過籠唔關返學考試事,佢聽錯,記錯集合時間亦都係唔關返學事。

跟住隊員拍訪問佢野嘅片段: 聽講你今日遲到喎?
佢答人唔係聽講,呢個係事實。

我覺得咁樣答人野態度超有問題,但鏡頭先隊友可以點? 已經損失咗綵排嘅時間,人氣高都唔好咁啦,所以隊友唔太鐘意佢都好正常。

水晶宮

熱血金章

貧窮媽媽 發表於 18-10-16 14:58
初初最記得佢既反白眼,笑到我肚痛,慢慢欣賞佢,個樣其實都幾好,有d 井柏然feel
...

佢宜家眯埋眼個樣都係似翻眼,激死

水晶宮

9594 發表於 18-10-16 15:04

係呀但都好既,第一眼唔係咁都唔會咁記得佢

大宅

9594 發表於 18-10-16 15:04

係,間中見佢都係反眼樣
不過都幾搞笑,佢成個細路仔咁

侯爵府

9594 發表於 18-10-16 15:01
唔係直接講,而係講佢遲到無責任心,話佢仲細未識諗,佢訓過籠唔關返學考試事,佢聽錯,記錯集合時間亦都 ...

其實...佢同Tingho、AnsonLo好friend㗎...

水晶宮

小源 發表於 18-10-16 14:58
表演舞藝 包含 演藝 兩個字
我用 身體 寫詩 每日 練習 千百 次
身體唱歌 舞步唱出千萬字

睇埋d 詞真係好有骨wor,又話人大細超

大宅

9594 發表於 18-10-16 15:01
唔係直接講,而係講佢遲到無責任心,話佢仲細未識諗,佢訓過籠唔關返學考試事,佢聽錯,記錯集合時間亦都 ...

其實好多時都係花姐成日話佢細,所以唔上心,而比Moley插果日係話佢因為學校考試佢都唔敢講,其他採排佢自己就話睡過寵,有時佢講d野唔過濾下先講,比較直腸直肚,希望將來改善到遲到既壞習慣和說話既技巧。

首頁
23456...21

尾頁

跳至