自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Heixsap 發表於 18-10-16 19:38
Anson Kong 開頭都覺得佢幾靚仔,不過佢真係好mk, 唔係外型mk, 係嗰種氣質,d 動作同語氣

反而Anson Lo ...

anson lo,決賽睇返,發覺佢原來幾正

子爵府

Heixsap 發表於 18-10-16 19:41
其實而家發覺唔少廣告都見到d參賽者
好似咖啡有大姨媽同唔知邊個
大快活有Mr. Jan

早前行過合和中心,Jason 同CM 分別有音樂的活動。如果不是有viuTV,就不識他們。

琥珀宮

回覆樓主:

串邊個?

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

BLouie 發表於 18-10-16 17:19
我開頭比lokman跳舞級引,後來發覺佢跳舞冇咩變化悶。肥仔每次都好特出漸漸鐘意佢。而姜b我初初麻麻,各方 ...

亞女有追,佢都話lokman每次都係嗰啲動作,fing手一定有

男爵府

kkvicky 發表於 18-10-16 14:26
再睇番片段入面Moley懶得戚嗰個樣,真係想煎巴佢!
佢除咗話姜濤,仲有話KENTO。
...

支持姜濤同Ian ,唔覺 lokman 好。

珍珠宮

好媽媽勳章

貧窮媽媽 發表於 18-10-16 19:46
尋日我咁睇,最想係姜b anson 同edan 3甲

我反而想3甲, 姜B, 細貓同anson kong or 肥仔

細貓個晚作個首歌, 啲歌詞好觸動到我
"努力的孩子不一定有好的結果
埋著頭練習不一定有更好的我
只要一直琢磨 就變得越閃爍
最後卻發現是我自己想得太多、
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

貧窮媽媽 發表於 18-10-16 19:48
edan 十幾歲嗰時好靚仔,lokman 初出我覺得似張立基咁,然後好多人話佢靚仔 我都唔知邊忽靚仔
...

決賽行出黎果下成個達哥咁,

達哥樣,
MJ打扮跳芳華絕代係咩玩法

子爵府

sumlam 發表於 18-10-16 20:02
我反而想3甲, 姜B, 細貓同anson kong or 肥仔

出來社會工作過,都明白,努力工作不是賺錢最多。勤力溫書,不一定有100分。

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

sumlam 發表於 18-10-16 20:02

首歌作詞作得真係好

珍珠宮

好媽媽勳章

noel2010 發表於 18-10-16 20:11
出來社會工作過,都明白,努力工作不是賺錢最多。勤力溫書,不一定有100分。

...

係, 尤其娛樂圈添, 有幾多人又唱得又跳得都紅唔起? 好講命水同有冇運, 有好多冇實力但超紅

所以我真心唔明lokman酸什麼? 只係一個比賽, 佢都要作首咁既歌黎串人, 佢日後如果真係想繼續係呢行到做, 見人地紅就眼紅, 點係呢個圈生存?

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

伯爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

吾計10強,我架三甲姜b、肥仔、Anson lo

大宅

noel2010 發表於 18-10-16 19:54
早前行過合和中心,Jason 同CM 分別有音樂的活動。如果不是有viuTV,就不識他們。
...

所以雖然贏唔到比賽,但已經攞左知名度

禁止訪問

水晶宮

洛婷 發表於 18-10-16 20:04
決賽行出黎果下成個達哥咁,

達哥樣,

仲有d 風吹下吹下,爭d 熄電視

翡翠宮

貧窮媽媽 發表於 18-10-16 19:48
edan 十幾歲嗰時好靚仔,lokman 初出我覺得似張立基咁,然後好多人話佢靚仔 我都唔知邊忽靚仔
...

一開頭花姐係咁話佢靚仔,可能會D 誤導吧

翡翠宮

貧窮媽媽 發表於 18-10-16 20:51
仲有d 風吹下吹下,爭d 熄電視

Lokman 果日個Look 好差,可能D 頭髮Curl 左問題
好核突

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

回覆樓主:

.

大宅

填詞唔關Moley事,應該係Lokman決賽上台的成team 人,叫「重操嘻哈 Retroll Hip Hop」去創作嘅,FB 可以search 到,呢句歌詞咁有骨,Lokman都去演繹出來,真係令人好反感,佢都好無風度囉!

男爵府

Lokman 好無風度, 㸃在娛樂生存? 上次佢同 MOLLY 好型話自己唔後悔

大宅

Smallraindrop 發表於 18-10-16 21:05
Lokman 果日個Look 好差,可能D 頭髮Curl 左問題
好核突

之前都一直覺得佢樣衰,髮型核突真係以為自己好型..依家仲要咁衰串埋人哋好冇品囉!

我都覺得edan當日表現幾好,其實一直都無流意佢,但當晚表現會令我留意佢!

姜B當日表現真係好出色!大進步!實至名歸係無錯的

首頁

尾頁

跳至