深圳觀瀾湖區如何去?是否好遠?從元朗出法如何前往

sabun
|
想訂
深圳hardrock酒店,但在觀瀾湖區,如何前往?在深圳灣過去打的可以嗎?約how much?
sabun
|
有冇深圳達人知?
namnamnamlolo
|
如果租觀瀾酒店
係皇岡有免費車入
sabun
|
namnamnamlolo 發表於 18-10-16 13:41
如果租觀瀾酒店
係皇岡有免費車入

不是呀!是深圳hardrock,要打的,但不知從那個關口搭會較近較平?
EJKK-BB
|
sabun 發表於 18-10-16 13:42
不是呀!是深圳hardrock,要打的,但不知從那個關口搭會較近較平?

上個月我由福田口岸座滴滴去RMB 170,7人車
cathy11
|
你搭到王崗過關, 係門口打的, 百5蚊內一定到.
wcpcelia    發表於 18-10-16 15:18
sabun
|
cathy11 發表於 18-10-16 13:47

的士安全?
sabun
|
cathy11 發表於 18-10-16 13:47

深圳湾打的去要多少錢?
kikiuiui
|
sabun 發表於 18-10-16 13:50
深圳湾打的去要多少錢?

Hi

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
柴犬qq
|
sabun 發表於 18-10-16 13:18
想訂
深圳hardrock酒店,但在觀瀾湖區,如何前往?在深圳灣過去打的可以嗎?約how much?
...

暑假去左一轉,都係住HARD ROCK,我係羅湖的士站搭的士用左150,都要搭成個鐘。
BTW,我係HARD HARD,對面既商場溜冰,好少人玩所以好開心。
sabun
|
kikiuiui 發表於 18-10-16 14:01
Hi

謝!我冇滴滴 在關口截的可以嗎?那種樣子的的士安全?
kikiuiui
|
sabun 發表於 18-10-16 14:08

幅圖滴滴價格左旁寫咗出租車(的士)價格,同起步點是深圳灣口岸的士站。
namnamnamlolo
|
的士安全啦
而家深圳好安全
kikiuiui
|

價格係大概,以完全唔塞車唔停頓等候計算,我諗你預150人仔
sabun
|
柴犬qq 發表於 18-10-16 14:07
暑假去左一轉,都係住HARD ROCK,我係羅湖的士站搭的士用左150,都要搭成個鐘。
BTW,我係HARD HARD,對面 ...

你住hardrock那種房?hardrock靓嗎?隔離個mall多正嘢吃嗎?早餐有冇在hard rock吃?我此行是為慶祝呀女生日呢!
sabun
|
kikiuiui 發表於 18-10-16 14:29
價格係大概,以完全唔塞車唔停頓等候計算,我諗你預150人仔

價格都OK喎!!
EJKK-BB
|
sabun 發表於 18-10-16 14:43
你住hardrock那種房?hardrock靓嗎?隔離個mall多正嘢吃嗎?早餐有冇在hard rock吃?我此行是為慶祝呀女生 ...

Hard rock 酒店下面有間西餐,唔錯的,行過小小就係觀瀾湖商場叫新城,個度都幾大,幾多野食。有海底撈、九乘九麵、探魚、炭舍、KFC 、Pizza Hut 等等。

而玩既話就有溜冰場、保齡球、波波池、電動車、蹦床公園同主題遊樂場同埋如果啊女仲細既話可以去埋生態園玩,個度小朋友可以玩足半日都唔駛走。
wcpcelia    發表於 18-10-16 15:18
柴犬qq
|
sabun 發表於 18-10-16 14:43
你住hardrock那種房?hardrock靓嗎?隔離個mall多正嘢吃嗎?早餐有冇在hard rock吃?我此行是為慶祝呀女生 ...
17樓JM都答哂問題!

得閒姨
|

最平既方法係去郵局斜對面既小巴站搭75號小巴,到深圳灣過關係福田口岸,口岸大樓下面直接轉搭深圳地鐵4號線,搭到尾站清湖站,落車C出口搵M338或者深莞2線,$20內去到,或者出地鐵搵的士都係幾十蚊去到。
Charlotte_mom
|

裝返個app就得,香港信用卡都得,同uber一樣咁用