床褥墊邊隻平靚正

yukiaf
|
因為想一次過換3張, 前排去左沙田sealy到試, 系就系好似幾舒服, 但最伍消息都成8千幾一張, 3張都幾系野, 跟住睇左sinomax, 但相比起下真係好似冇sealy咁舒服, 唔知系心理定點... 大家仲有咩介紹? 我唔係好識
KCBaby2011
|
yukiaf 發表於 18-10-16 13:19
因為想一次過換3張, 前排去左沙田sealy到試, 系就系好似幾舒服, 但最伍消息都成8千幾一張, 3張都幾系野, 跟 ...

海馬!
李露眉
|
海馬
gigi19810326
|
我覺得emmas唔錯
又平平地
我基本4尺4000蚊左右
Teletrend
|
yukiaf 發表於 18-10-16 13:19
因為想一次過換3張, 前排去左沙田sealy到試, 系就系好似幾舒服, 但最伍消息都成8千幾一張, 3張都幾系野, 跟 ...

Sealy 好垃圾,我試係好舒,但真係用就唔同
teaspoon
|

你google 打‘消委會 床褥 ’ 睇2015年既多啲牌子

wcpcelia    發表於 18-10-17 16:03
yukiaf    發表於 18-10-16 13:35
teaspoon
|
唔理咩牌子,透氣好緊要,唔係焗死你。

靚豬豬
|
超級金雅蘭,舊果張訓左廿幾年,啱啱換左張新的
yukiaf
|
gigi19810326 發表於 18-10-16 13:24
我覺得emmas唔錯
又平平地
我基本4尺4000蚊左右

咁平 我果日就系試sealy 3尺都8千啊.....
yukiaf
|
Teletrend 發表於 18-10-16 13:27
Sealy 好垃圾,我試係好舒,但真係用就唔同

所以我都唔知係自己既心理作用定咩, 試果日個職員不斷系我隔離話 拿, 你放鬆哂成個人, 張床褥就包住你成個人咁, 講到又真系幾放鬆
shareholder
|
海馬千幾蚊果D可以架啦, 其實差不多
Teletrend
|
yukiaf 發表於 18-10-16 13:37
所以我都唔知係自己既心理作用定咩, 試果日個職員不斷系我隔離話 拿, 你放鬆哂成個人, 張床褥就包住你成個 ...

我就係咁中招
yukiaf
|
Teletrend 發表於 18-10-16 13:41
我就係咁中招

語言藝術 真西利
Fion710
|
我屋企全用海馬
Susie1515
|
海馬
wcpcelia    發表於 18-10-17 16:03
Dragonmama2012
|
emmas
之前買千七蚊一張,闊四呎半都係同價

都好舒服
yukiaf
|
其實應該買有彈簧定冇果D
Watashiwamomo
|

回覆 teaspoon 的帖子

以前好信消委會不過最近消委會話小米部空氣清新機重好過某勁貴D字頭牌子後我有少少保留因為睇番近幾期的報告所謂的好用產品都係中國牌子及生產製造的。唔係話歧視而係近幾期的報告都係咁
始終眼看未為真耳聽未為實
而家通常都會聽其他用家留言為好
oceandeepsea
|
澳美斯消委會推獨立彈簧果隻,試過太軟身,易傾向一邊,可以試下連鎖果隻,會挺身d,有塊棉墊係上面,都幾舒服,大約3800左右
oceandeepsea
|
Watashiwamomo 發表於 18-10-16 16:34
回覆 teaspoon 的帖子

以前好信消委會不過最近消委會話小米部空氣清新機重好過某勁貴D字頭牌子後我有少少 ...

其實佢都有話樂聲好,只不過小米賣得好平而個效果唔差,可能咁d媒體就用左佢黎做題,變左消委會好似剩係話小米好