疑拒陪同學食煙 上水12歲女被圍毆

迷惘夜車
|
食煙都要陪,有咩好陪.............

https://hk.news.appledaily.com/breaking/realtime/article/20181016/58798885
JD930    發表於 18-10-19 11:30
叮妹
|
中一有個壞女同學甩鞋帶叫我綁,我吾肯都話揾人打我,嚇到我比左5蚊佢契姐至冇事
迷惘夜車
|
叮妹 發表於 18-10-16 15:03
中一有個壞女同學甩鞋帶叫我綁,我吾肯都話揾人打我,嚇到我比左5蚊佢契姐至冇事
...
甩鞋帶唔識自綁都咁惡
叮妹
|
迷惘夜車 發表於 18-10-16 15:25
甩鞋帶唔識自綁都咁惡

迷就系飛女壞同學囉,佢要威,因成班人睇住我拒絕落佢面……大佬,我雖然薯頭薯腦果隻,但我都要面㗎……
JD930    發表於 18-10-19 11:31
小源
|
...

youjump
|
12歲,夜晚8點喺籃球場
tsung
|

bing-jing
|
...

將佢兩隻鞋綁埋一齊
叮妹
|
bing-jing 發表於 18-10-16 20:52
將佢兩隻鞋綁埋一齊

我咁做比多5蚊都搞吾掂
wcpcelia    發表於 18-10-17 14:50
Chowying
|
youjump 發表於 18-10-16 15:30
12歲,夜晚8點喺籃球場

正想講
李斯特
|
所以我會陪仔去球場,睇佢打籃球
MeowMuiMui123
|

Angel_Rose
|
叮妹 發表於 18-10-16 15:28
迷就系飛女壞同學囉,佢要威,因成班人睇住我拒絕落佢面……大佬,我雖然薯頭薯腦果隻,但我都要面㗎……
...
好耐無聽過飛女這名詞了

想起當年,班上有個飛女同學,倒曬我書包啲野出黎,話我係飛女,要幫大家教訓我,飛女吳認自己係飛女仲要話返人地係飛女,咩玩法
叮妹
|
Angel_Rose 發表於 18-10-16 21:03
好耐無聽過飛女這名詞了

想起當年,班上有個飛女同學,倒曬我書包啲野出黎,話我係飛女,要幫大家教訓我,飛女 ...

我7O後
Angel_Rose
|
叮妹 發表於 18-10-16 21:08
我7O後
我80後~
靚靚C9
|

Msolivialeung
|
...
Sorry 笑左,5蚊
叮妹
|
Msolivialeung 發表於 18-10-16 21:23
Sorry 笑左,5蚊

1983年5蚊可以食個學生餐,5蚊对我來講好重要,買M巾都靠佢
可想而知我有幾驚比人打
crystal媽咪
|
...

小六有個女同學問我借功課抄。我唔畀。佢揮拳想打我,我逃跑。齊齊畀風紀帶去搵老師。小息罰企喺課室門口, 我問老師點解要罰埋我,佢話因為課室唔準跑
馬爾太
|
迷惘夜車 發表於 18-10-16 14:35
食煙都要陪,有咩好陪.............

衰咗兩份。