自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆樓主:

九姑娘嫁左就唔好做了,佢木美人冇乜天份
個男唔似專一,過九都是想嫁有錢人,各取所需

子爵府

苟姑娘人靚又白,可惜件婚紗好論盡,一 d 都唔靚,亦唔特別,似宮廷衫又似底裙,唔知想點

男爵府

苟姑娘真係又靚又有身材,佢本身係WUniversity of Waterloo 嘅數學系,應該都聰明嘅,只係拍戲真係唔得,做少奶好過啦

大宅

佢係靚
女神咁
但呢輯相無乜幸福的感覺

反而單文柔影出黎好sweet 好幸福

大宅

回覆樓主:

件婚纱一D都唔靚唔大方

男爵府

呢套婚紗真騎呢,一揪二‘lung’,著到個人米芝蓮木乃伊一樣、標奇立異、批相氣氛陰陰深深,少少歡樂氣氛都冇

珍珠宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

恭喜

大宅

i_love_leslie 發表於 18-10-16 19:55
苟姑娘本身係值起碼90分的美女,
咁新娘應該比平時再靚D架麻,
苟姑娘婚照都靚,但同平時差不多,冇話加 ...

同意

禁止訪問

男爵府

satu 發表於 18-10-16 23:04
呢套婚紗真騎呢,一揪二‘lung’,著到個人米芝蓮木乃伊一樣、標奇立異、批相氣氛陰陰深深,少少歡樂氣氛都 ...

我淨係覺得九姑娘好chok , 通常chok呢個字形容男方 , 但呢輯相我覺得形容女 貼切啲 , 即係扭哂s字型 ,唔知點 ....講開又講,苟姑娘身材咁澎湃 ,我 覺得有番D露身材嘅相,例如正面相, 或者露得更有美感, 佢絕對carry到

侯爵府

虎到金來勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

仙女下凡

大宅

件婚紗麻麻地,但樣靚搭夠

子爵府

pixelskin 發表於 18-10-16 17:25
聖安娜始創人後代,愛好玩車,稱自己係賽車手

無用拉聖安娜一早賣左比LF

子爵府

9 姑娘 肥果陣都好靚

男爵府

mmya 發表於 18-10-16 19:21
我成日覺得新娘咁靚女 就唔好揀啲咁複雜嘅婚紗 簡單才是美

對,簡單就是美, 舉個例 ,我成日覺得梅根嗰件婚紗 夠简潔....幾十年後睇番輯相都覺得靚, classic 就係呢啲感覺

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

恭喜

首頁

尾頁

跳至