東海堂x銀聯 買滿 $30 即減$15

Ada330lam
|
【東海堂x銀聯 期間限定 低至半價優惠】

由即日起至11月14日,早上10時後憑銀聯閃付卡拍卡或手機閃付(包括Apple Pay)於香港東海堂全線分店,單一簽賬淨額滿HK$30即減HK$15;滿HK$200即減HK$40!

*每人每日只限享以上優惠各一次,優惠數量有限,先到先得,額滿即止
*優惠詳情請參閱條款細則或向arome東海堂職員查詢
*優惠受條款及細則約束,http://xn--www-uq4fy88d8g9albbfu.unionpayintl.com/hk/promotion/arome

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kmamy    發表於 18-10-18 10:54
wcpcelia    發表於 18-10-17 08:49
Cheuk2012    發表於 18-10-16 22:02
koller    發表於 18-10-16 19:57
ccyin
|
有指定銀聯卡,因為唔係每間銀行support到閃付
kimmy2006
|
ccyin 發表於 18-10-16 21:13
有指定銀聯卡,因為唔係每間銀行support到閃付

閃付意思係咪好似有sim係張咭就可以呢?
hokally
|
Ada330lam 發表於 18-10-16 18:57

由即日起至11月14日,早上10時後憑銀聯閃付卡拍卡或手機閃付(包 ...

唔知用唔用到qr code手機銀聯閃付呢(emoji)因為Android機用銀聯閃付要掃qr code
bb2
|
咩係閃付?paywave拍卡算唔算
Cheuk2012
|
回覆 Ada330lam 的帖子

謝謝分享
tiffchong
|

有d銀聯卡上都會印住閃付
hokally
|
tiffchong 發表於 18-10-16 22:27
有d銀聯卡上都會印住閃付

可惜唔係iPhone呀 ,謝謝你
VCBB小天使
|
謝分享
tiffchong
|
hokally 發表於 18-10-16 22:29
可惜唔係iPhone呀 ,謝謝你

直接用銀聯卡拍卡就可以。只要你張卡印有閃付
wcpcelia    發表於 18-10-17 08:49
hokally
|
tiffchong 發表於 18-10-16 22:39
直接用銀聯卡拍卡就可以。只要你張卡印有閃付

普通銀聯卡,無閃付呀
tiffchong
|
hokally 發表於 18-10-16 22:40
普通銀聯卡,無閃付呀

而家銀聯勁做宣傳~
ttjl7
|
多謝報料
Poyau
|
謝謝分享
kelvin1206
|
NataliePP
|

T_123
|

cake05
|
Thank you
sundays
|

chingtinglin
|
Ada330lam 發表於 18-10-16 18:57

由即日起至11月14日,早上10時後憑銀聯閃付卡拍卡或手機閃付(包 ...

我覺得幾好用,買飲品都計。