影視娛樂

跳至

首頁
12345...99

尾頁

水晶宮

親子王國15週年勳章

kcm 發表於 18-10-17 20:26
我唔鍾意Dr

除左有錢外, 我都係覺得女主點都唔會鍾意佢囉!
果幕生日飯, dr出聲更加令佢二人分手。
[

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 18-10-17 20:30
除左有錢外, 我都係覺得女主點都唔會鍾意佢囉!
果幕生日飯, dr出聲更加令佢二人分手。:igiveu ...

生日個日男主好唔啱,連電話都冇一個
而女主都唔啱!知男友因為Dr嬲,又知Dr鍾意自己,仲同Dr食飯
Dr更加唔啱! 乘虛而入

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 18-10-17 20:28
男主性格好小學雞, 又小氣, 唔得成熟囉!

當年考警察係因為女主話佢鍾意人做警察, 俊俊又對女主念念不 ...

男主知自己性格問題!但又控制唔到
佢又太冇自信!

水晶宮

親子王國15週年勳章

kcm 發表於 18-10-17 20:49
男主知自己性格問題!但又控制唔到
佢又太冇自信!

所以我贊成分手的。

[

水晶宮

amychoi 發表於 18-10-17 20:51
所以我贊成分手的。

一定要分啦!

大宅

現實生活遇到男主這樣的男友 分手9世
小氣到不得了
要是知到有情敵 吾係更要捉緊女友咩?
下下被動要女主打電話先 仲要特登吾接
仲要生日完全無表示 正常女人都受不了

覺得女主個樣好完全吾靚 吾係醜樣
但就係不討好

水晶宮

親子王國15週年勳章

Spiderman_mama 發表於 18-10-18 08:15
小氣到不得了

男主之前話唔准同男人洗頭就知佢小學雞啦!

女主係唔靚的, 但做戲好自然。
[

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 18-10-18 08:39
男主之前話唔准同男人洗頭就知佢小學雞啦!

女主係唔靚的, 但做戲好自然。

女主係唔靚的, 但做戲好自然=>女主做劇確實唔錯不過佢地無乜cp feel!

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

hkopenc 發表於 18-10-16 19:04
好似搵唔到有人講? 這套好睇嗎?
有睇呀, 唔錯呀

水晶宮

親子王國15週年勳章

stella816 發表於 18-10-18 09:52
女主係唔靚的, 但做戲好自然=>女主做劇確實唔錯不過佢地無乜cp feel!

二選一, 人類同第三種女主, 邊個有cp感多些?
[

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Spiderman_mama 發表於 18-10-18 08:15
小氣到不得了
俊英真係有D 野係好難頂, 太小學鷄

寶石宮

kcm 發表於 18-10-17 20:47
生日個日男主好唔啱,連電話都冇一個
而女主都唔啱!知男友因為Dr嬲,又知Dr鍾意自己,仲同Dr食飯
Dr更加 ...
DR係想追英才, 當然PROACTIVE啦. 但女主都應避嫌, 男主就即頭錯晒。

我覺得呢套有DD 同愛情的溫度差唔多, 又係要分幾次手

寶石宮

kcm 發表於 18-10-17 20:09
性格唔係唔好!但男人心胸窄要改
兩個性格好唔同,期待之後發展

佢有D野又好LUM嘅, 夜海, 追返女主公事包, 又對女主喜好好理解, 對女主哥哥好好等

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

amychoi 發表於 18-10-18 09:55
二選一, 人類同第三種女主, 邊個有cp感多些?

两對都麻麻地但如要揀我揀人類,女主感覺後生d,第三種女主感覺成熟d!俊俊個樣後生
你點揀?

水晶宮

親子王國15週年勳章

stella816 發表於 18-10-18 10:03
两對都麻麻地但如要揀我揀人類,女主感覺後生d,第三種女主感覺成熟d!俊俊個樣後生
你點揀?
...

Cp感就人類
講好戲就第三種

寶石宮

stella816 發表於 18-10-18 10:03
你點揀?
...
呢個女主有D 似田X妮, 又有D 似萬2蚊, 所以同俊俊好姐弟FEEL, 但佢做得自然, 舒服

水晶宮

htts 發表於 18-10-18 09:58
DR係想追英才, 當然PROACTIVE啦. 但女主都應避嫌, 男主就即頭錯晒。

我覺得呢套有DD 同愛情的溫度差唔多, ...

暫時覺得呢套好睇d
各人愛情觀不同,有意思
希望唔好爛

水晶宮

stella816 發表於 18-10-18 09:52

CP feel 係麻麻
但女主做得自然

水晶宮

小氣到不得了

我都會頂唔順呢種男友
男主嬲咗女主7年/掛住7年,就知佢對愛情好執著

寶石宮

kcm 發表於 18-10-18 12:05
暫時覺得呢套好睇d
各人愛情觀不同,有意思
希望唔好爛

我估唔會爛啩

首頁
12345...99

尾頁

跳至