影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

stella816 發表於 18-11-18 21:20
我好似睇到5但我覺得節奏好慢無乜心機睇,好似好耐都未講到對調左身份海依點幫自己減刑,你覺唔覺呀,覺得 ...

我暫時覺得狐狸仲好睇過nine room架唔知狐狸大結局好唔好得過第三種魅力呢?

琥珀宮

amychoi 發表於 18-11-18 21:38
有講的同大部分都唔知佢係秋的。

係咪買通曬識佢的人?

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-18 21:17
咦你唔提我都唔記得咁對比下我真係覺得misty爛尾喎

Misty最後果集亂咁黎架

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-18 21:15
我唔覺佢係爛嘅只可以講唔太合理,寫實就一半半啦⋯⋯我無期望過結尾所以只能講好頭好尾睇完就算!
...

其實呢種愛情小品都好難會爛,不過真係唔合理就真,寫實又唔係全部寫實,現實都冇俊英呢種男人啦微博好多人都話唔知套劇講乜,睇完都唔知咩係第三種魅力仲有大結局都做完啦,竟然仲有人覺得個囡係俊英的,笑C

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-18 22:05
狐狸又唔算好睇但又未至於悶囉起碼羅武哥同保安姐條線好睇呀呢d戲個結局好難似第三種喇掛: ...

狐狸就係搵唔倒理由跳囉,最初諗住睇3丶4集,點知睇下一集睇下又一集喎,好似仲有3集就大結局喎,又收得工了

羅武哥條線曖昩得來真係睇得人心花怒放

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-18 22:05
狐狸又唔算好睇但又未至於悶囉起碼羅武哥同保安姐條線好睇呀呢d戲個結局好難似第三種喇掛: ...

睇完真認同彬彬推呢套劇,男一真係唔型身心都要人給予安慰同支援,因為有愛情線所以先叫做有存在價值

琥珀宮

amychoi 發表於 18-11-21 10:16
我記起有野未答妳呀! 我唔會收俊英做女婿, 唔鍾意佢悔婚後無同英才一齊行落去, 但我會比機會俊俊下套新劇的 ...

我預左你唔收俊英啦,悔完婚都冇追返英才,師妹放手唔係想佢咁囉,佢同英才2個藕斷絲連要揾師妹找數,師妹如果通知曬親戚朋友結婚都幾慘架,比著我都唔收做女婿啦,下次個囡同佢結婚時佢又遇返英才又嫁唔出啦

琥珀宮

natnat_tsang 發表於 18-11-21 11:40
其實狐狸男一真係好悶囉.... 個角色唔多討好, 彬彬推得有道理...不過,係我心目中, 彬彬做咩都有道理... :h ...

彬彬做狐狸男一我都會接受的,尊重佢的決定,但佢做秀延唯一亮點應該係成為日有波地睇

琥珀宮

natnat_tsang 發表於 18-11-21 11:40
其實狐狸男一真係好悶囉.... 個角色唔多討好, 彬彬推得有道理...不過,係我心目中, 彬彬做咩都有道理... :h ...

你鐘意浪漫愛情劇第三種魅力真係唔啱你的,最後4集節奏好慢都係秘密花園最好睇,有得喊有得笑又浪漫又sweet

琥珀宮

amychoi 發表於 18-11-21 12:36
我就係唔明悔婚為咩囉!
攪到師妹唔知衰咩咁, 原來悔婚後仲係一枝公, 比人感覺情願一枝公都唔娶妳咁. ...

比人感覺情願一枝公都唔娶妳咁>>>我都冇諗到呢點而家係外人眼中師妹係壞女人驚佢比人指指點點咋

師妹衰唔係俊英初戀囉,俊英如果冇心同英才復合的話,師妹願意著對唔啱的鞋架,著著下就鬆架啦如果套劇最後一幕講2年後佢地重逢我都收貨,而家只見佢地越行越遠

琥珀宮

amychoi 發表於 18-11-21 12:57
妳講出我意思呀!一係陪著佢走, 一係就幾年後重聚的話, 我才覺得有意思囉!
...

我睇韓劇都係想有得幻想下,而家連幻想的機會都冇埋

琥珀宮

amychoi 發表於 18-11-21 12:57
妳講出我意思呀!一係陪著佢走, 一係就幾年後重聚的話, 我才覺得有意思囉!
...

我都想有人話我知套劇想表達咩呢?講經過離離合合之後有緣的人最終會走在一起?講要隨心去愛?第三種魅力係咩?定只係一套寫實劇,星期二檔案?鏗鏘集?

首頁

尾頁

跳至