影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 18-11-14 12:31
其實睇人嘅,比著我會中意専制因為反映出個男人係好緊張我的
...

當年專制係比較幻稚行為, 相信佢而家成熟左係唔會咁對師妹的。
[

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

ccdccl 發表於 18-11-14 12:31
其實睇人嘅,比著我會中意専制因為反映出個男人係好緊張我的
...

但過份專制我就覺得難頂, 之前俊英嘅專制, 我覺得太小朋友和唔成熟架

水晶宮

親子王國15週年勳章

stella816 發表於 18-11-14 11:13
我反而鍾意佢而家呢個短髮型我覺得好襯佢又型格
第一張齊蔭短髮就唔好喇但就幾配合到做當時嘅年紀嘅 ...

第一次短頭髮有種清純感覺, 有18歲青春感覺。
第二次長頭髮比我感覺長大左成熟左, 唔會太任性感覺。
第三次短頭髮係成熟得來有些貴婦格, 同滄桑感大好多。
[

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-11-14 12:39
但過份專制我就覺得難頂, 之前俊英嘅專制, 我覺得太小朋友和唔成熟架

講得岩, 係唔成熟表現, 但我又覺得這年齡有係唔出奇的。

[

水晶宮

親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 18-11-14 12:33
太好喇 有冇機會成為你2018最喜愛韓劇?

話時話真係要檢討下2018最愛韓劇喎!
我始終鍾意愛情劇多些囉!nine room 係第一集比到我好大驚喜, 所以一路咁追住睇。

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

amychoi 發表於 18-11-14 12:41
講得岩, 係唔成熟表現, 但我又覺得這年齡有係唔出奇的。
27歲都唔係好細啦, 仲話唔俾女友同男人洗頭, 個女友係HAIR STYLIST, 我覺得唔合理囉. 等如英才都唔會叫佢唔好捉女犯人啦。 當然E家嘅俊英成熟左, 諗法唔同左啦

琥珀宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-11-14 12:39

叫英才最好唔好同男人洗頭係緣於醫生啫,都係因為呷醋,反而我唔中意佢呷醋嬲又唔出聲都唔知佢嬲乜,莫名其妙,成日係咁唔知佢想點我會覺得難頂

琥珀宮

amychoi 發表於 18-11-14 12:44

話時話真係要檢討下2018最愛韓劇喎!

咁我又唔會用驚喜來形容第一集的,有追看性囉,好想知果個女人係咪寃獄

寶石宮

ccdccl 發表於 18-11-14 12:45
叫英才最好唔好同男人洗頭係緣於醫生啫,都係因為呷醋,反而我唔中意佢呷醋嬲又唔出聲都唔知佢嬲乜,莫名 ...

佢呷醋嬲又唔出聲都唔知佢嬲乜,莫名其妙〉〉呢個又係難頂之一, 但現實又好呢D 人架

寶石宮

ccdccl 發表於 18-11-14 12:45
叫英才最好唔好同男人洗頭係緣於醫生啫,都係因為呷醋,反而我唔中意佢呷醋嬲又唔出聲都唔知佢嬲乜,莫名 ...
如當年係HOSPITAL, 英才話見到俊英同C 妹一起而唔開心, 你估俊英會否唔同C 妹接觸呢?

珍珠宮

ccdccl 發表於 18-11-14 12:48
咁我又唔會用驚喜來形容第一集的,有追看性囉,好想知果個女人係咪寃獄
...

我同你一樣第一集覺得有追看性同埋估唔到金喜善原來都交到吓戲喎初時以為佢花瓶咋

水晶宮

親子王國15週年勳章

ccdccl 發表於 18-11-14 12:48
...

因我抱住攝時間睇的心態來開的, 所以有驚喜

我檢討完2018年韓劇啦!

檢法男女
你是人類嗎?
過來抱抱我
suits (係人情分)
misty
火星生活
內在美
第3種
如果是她的話
9 ROOM
只是相愛的關係
網劇- 復仇筆記

[

水晶宮

親子王國15週年勳章

htts 發表於 18-11-14 12:50
如當年係HOSPITAL, 英才話見到俊英同C 妹一起而唔開心, 你估俊英會否唔同C 妹接觸呢?

...
你估俊英會否唔同C 妹接觸呢? = > 會避免D囉!
[

寶石宮

amychoi 發表於 18-11-14 13:29
你估俊英會否唔同C 妹接觸呢? = > 會避免D囉!

琥珀宮

htts 發表於 18-11-14 12:50

...

我估俊英會聽話即刻同師妹保持距離的,但果刻我覺得英才已有分手打算,佢唔會提出來的

琥珀宮

stella816 發表於 18-11-14 12:51
我同你一樣第一集覺得有追看性同埋估唔到金喜善原來都交到吓戲喎初時以為佢花瓶咋
...

我第一次睇金喜善咋,覺得佢好女強人feel,但同金英光真係唔襯囉

寶石宮

ccdccl 發表於 18-11-14 14:18
我估俊英會聽話即刻同師妹保持距離的,但果刻我覺得英才已有分手打算,佢唔會提出來的
...
我又未覺得果刻想分手, 但佢可能將自己嘅介意收左糸心

琥珀宮

amychoi 發表於 18-11-14 13:26
因我抱住攝時間睇的心態來開的, 所以有驚喜

我檢討完2018年韓劇啦!

咁多套都係你最喜愛的?

我冇你睇得咁多,我最喜歡火星生活

寶石宮

ccdccl 發表於 18-11-14 14:19
我第一次睇金喜善咋,覺得佢好女強人feel,但同金英光真係唔襯囉
...
年紀係有差距

琥珀宮

htts 發表於 18-11-14 14:20
我又未覺得果刻想分手, 但佢可能將自己嘅介意收左糸心

我覺得呢幕介意唔係分手的原因,但加強左英才分手的決心

首頁

尾頁

跳至