大小姐 林美香

baby_yee
|
今集好感動呀, 佢地呢pair好夾好好睇, 希望唔會真係cut走mandy啦
tequiero_ic
|
我老公問大小姐有無得角逐視后
snowshine1357
|
baby_yee 發表於 18-10-16 20:31
今集好感動呀, 佢地呢pair好夾好好睇, 希望唔會真係cut走mandy啦

我都覺,不過好似真係會cut走
MagDog
|
Mandy係港姐嗎?佢叫咩名? 佢靚女呀。最鍾意佢個唇膏粉紅色好襯佢。要嫌係佢有小小眼肚。我估佢做古裝會靚
alicialee1210
|
真係cut走Mandy? 唔好啦,佢同大小姐一齊先好睇
星星星
|
Mandy比人捉個時大小姐淚水旺旺甘,2個都好睇
baby_yee
|
tequiero_ic 發表於 18-10-16 20:32

今集大小姐演技好好呀, 可惜佢上年都拎唔到女配, 更何況視后
ipcs
|
MagDog 發表於 18-10-16 20:33
Mandy係港姐嗎?佢叫咩名? 佢靚女呀。最鍾意佢個唇膏粉紅色好襯佢。要嫌係佢有小小眼肚。我估佢做古裝會靚 ...

謝芷倫
baby_yee
|
MagDog 發表於 18-10-16 20:33
Mandy係港姐嗎?佢叫咩名? 佢靚女呀。最鍾意佢個唇膏粉紅色好襯佢。要嫌係佢有小小眼肚。我估佢做古裝會靚 ...

係呀, 佢叫謝芷倫
MagDog
|
ipcs 發表於 18-10-16 20:37
謝芷倫

謝謝你
MagDog
|
baby_yee 發表於 18-10-16 20:38
係呀, 佢叫謝芷倫

好鍾意佢個咀唇 粉紅又唔搶但又精神。 唔該晒你呀。
心心
|
baby_yee 發表於 18-10-16 20:35
今集大小姐演技好好呀, 可惜佢上年都拎唔到女配, 更何況視后

好好睇
Vin仔媽
|
係呀~今集好感動
kcpak
|
baby_yee 發表於 18-10-16 20:31
我喊左.....感動.......感情好似親姊妹咁好
keykeyman
|
大小姐睇辭職信嗰part好感動!
Nikitang1111
|
下,點解要cut 走 mandy
咁博士點?
mickeyeva
|
我覺得大小姐應該拎最受歡迎女角
今集好感動 ,期待明晚,大小姐引誘島主
KCBaby2011
|
snowshine1357 發表於 18-10-16 20:33
我都覺,不過好似真係會cut走

點解呀?冇佢襯托大小姐好似爭d
flyinsky
|
tequiero_ic 發表於 18-10-16 20:32

上年女配輸俾morning朱
flyinsky
|
今集睇到眼濕濕,大小姐好好戲