自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

flyinsky 發表於 18-10-16 21:02
上年女配輸俾morning朱

係啦,好唔抵, morning朱個套劇都唔係話做得十分之出色啫

伯爵府

baby_yee 發表於 18-10-16 21:40
係啦,好唔抵, morning朱個套劇都唔係話做得十分之出色啫

睇埋套特技人就知佢擔唔到正,上年更加啦,都唔知憑咩拎獎

公爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章

baby_yee 發表於 18-10-16 20:35
今集大小姐演技好好呀, 可惜佢上年都拎唔到女配, 更何況視后

響外回家做主角個d藝員,響劇集只係做閒角。

禁止訪問

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

星星星 發表於 18-10-16 20:34
Mandy比人捉個時大小姐淚水旺旺甘,2個都好睇

伯爵府

myww 發表於 18-10-16 22:13

浪費哂D好演員!咁大間公司唔識用人唯才,只識撹埋堆,分山頭.....完全管理不善!

禁止訪問

公爵府

hashtag影視迷勳章

MagDog 發表於 18-10-16 20:33
Mandy係港姐嗎?佢叫咩名? 佢靚女呀。最鍾意佢個唇膏粉紅色好襯佢。要嫌係佢有小小眼肚。我估佢做古裝會靚 ...

見過佢真人,好清秀靚女

侯爵府

KCBaby2011 發表於 18-10-16 22:24
浪費哂D好演員!咁大間公司唔識用人唯才,只識撹埋堆,分山頭.....完全管理不善!
...

又唔係完全無出頭,不過要日子夠耐夠長先有出頭天。
當年畢打自己人,黃祖男未完晒套劇已有發展,徐榮做咗好多套之後,大家都知佢叫徐榮;marco無做tvb,出去拍戲都認到佢;陳茵薇由戲好差,做到見得人; 連在套劇水尾出現的沈震軒都出到位。其實做藝人真係一命二運。

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

KCBaby2011 發表於 18-10-16 22:24
...

好明顯!大小姐呢類識做戲既都拎唔到獎

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

myww 發表於 18-10-16 22:13

佢地每個都做得好好!就算IT部個幾個都好好,雖然好少出場

子爵府

baby_yee 發表於 18-10-16 20:31
今集好感動呀, 佢地呢pair好夾好好睇, 希望唔會真係cut走mandy啦

Mandy 咩事呀?冇睇添!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我好鐘意林美香神經質又緊張個表情。

翡翠宮

減齡達人勳章

回覆樓主:

希望cut走唔係要佢去坐監啦

大宅

回覆樓主:

大小姐好正 ,舊年攞唔到獎鄧佢唔抵。唔好cut走林美香喔!

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

snowshine1357 發表於 18-10-16 20:33
我都覺,不過好似真係會cut走

唔係啩

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

成套劇我只想cut 走尚善,其餘都唔想呀!

男爵府

MagDog 發表於 18-10-16 20:40
好鍾意佢個咀唇 粉紅又唔搶但又精神。 唔該晒你呀。
我都鐘意佢個唇膏顏色, 好靚。

翡翠宮

wbowbo 發表於 18-10-17 10:33
我都鐘意佢個唇膏顏色, 好靚。

我真係想問下佢用邊隻口紅顏色 其實佢靚,膚色都係。

珍珠宮

Mandy d戲好好

首頁

尾頁

跳至