直送4px智能櫃拒收

97+01
|
直送菜鳥4px智能櫃,淘寶物流追蹤嗰邊通知因物件過大拒收,請問現在我應該點做?
andyman
|
97+01 發表於 18-10-16 20:54
直送菜鳥4px智能櫃,淘寶物流追蹤嗰邊通知因物件過大拒收,請問現在我應該點做?
...
唔係拒收, 係太大件啫. 去自取站攞就得啦。
97+01
|
andyman 發表於 18-10-16 21:53
唔係拒收, 係太大件啫. 去自取站攞就得啦。

請問佢地會主動聯絡我嗎?
andyman
|
97+01 發表於 18-10-16 22:42
請問佢地會主動聯絡我嗎?

你集貨時應該知道入唔到箱架?? 點會落到香港至知,有點奇怪, 我未試過呢個情況.你旺旺菜鳥先啦.
97+01
|
想請問有無jm有試過? 想知現在要點做,旺旺過客服但係大陸嗰邊乜都唔知
97+01
|
andyman 發表於 18-10-16 22:48

你集貨時應該知道入唔到箱架?? 點會落到香港至知,有點奇怪 ...

我係官方直送的不是集運,拒收係淘宝物流比我嘅信息,貨物size問過賣家包裝後應該入到的,但而家未攞到件貨唔知有無錯,旺旺左但大陸嗰邊唔清楚香港呢邊點,香港個電話又無人聽,未知點做
kawai35
|
...

我試過兩次,佢地會打比你,叫你轉自取地點黎取貨的!有限7天內取
97+01
|
kawai35 發表於 18-10-17 01:21
我試過兩次,佢地會打比你,叫你轉自取地點黎取貨的!有限7天內取

明白了,謝謝你
333s
|
...

你在那里買的?
智能櫃 柜子下面有暗滚轮方便移动!