好想喊(呻下)

sassyqueen
|
剛剛到姐姐,日日遊雲,發夢,叫佢打返去15分鐘驚佢homesick , 佢又話唔冼

做野叫佢做東佢做西,冇心聽人講野,用碗布抹地,用電器直接掹插蘇唔會關左先(我部rainbow 幾皮架)一曰遊雲........
叫佢出街帶我比佢個個電話,佢冇帶,只帶自己電話,之後叫佢上返屋企令,上左去都又唔記得左,只令傘。好攞命
抹地一直佢都知用地布,突然會用碗布抺地!
好想喊
yanyanyan721
|
菲定印
sassyqueen
|
yanyanyan721 發表於 18-10-16 21:55
菲定印

Kasiufung
|
sassyqueen 發表於 18-10-16 21:56

有邊度工作經驗?佢係咪扮傻?
JoGoMa
|
Kasiufung 發表於 18-10-16 22:38
有邊度工作經驗?佢係咪扮傻?

唉,同我以前係得如請果個有啲似,七天後走左佬,祝福你

rabbitboyboy
|
聽你咁講都替你擔心,一嚟就已經係咁,睇怕
Solarflare
|
你好快就請願賠錢都要送走呢個瘟神。
sassyqueen
|
Solarflare 發表於 18-10-16 23:11
你好快就請願賠錢都要送走呢個瘟神。

聽你咁講我好想喊,已經用唔少錢請
Solarflare
|
sassyqueen 發表於 18-10-16 23:19
聽你咁講我好想喊,已經用唔少錢請

一上工已經遊魂好難救。
Dun 你慘。炒佢請過個新又使多萬幾。
lily-of-valley
|
Bun蠢極都好少咁人殼, 通常駁咀沙塵白霍, 陳衰寸。 似乎扮蠢多D。 你試吓同佢講再叫東就做西, 放假遲2個鐘出門口, 若識駁你, 可能扮。
sassyqueen
|
lily-of-valley 發表於 18-10-17 00:10
Bun蠢極都好少咁人殼, 通常駁咀沙塵白霍, 陳衰寸。 似乎扮蠢多D。 你試吓同佢講再叫東就做西, 放假遲2 ...

有時候話佢佢會解釋,佢話我望住佢做野好大壓力, 但之前我冇望,叫佢7點煮飯,佢又唔記得左煮,去左執玩具。佢話我佢一錯我就好炆所以好驚。高手,你請左bun 咁耐,教下我點處理佢地,我EQ 好低,我而家好愁

我直頭話你再咁令我好辛苦,好難繼續落去,佢又話sorry 佢唔會咁,又想喊
ddbb0099
|
請定個,新的一到即炒夢王
wcpcelia
|
寫清楚咩顏色的布用嚟抺咩...要教好多次至記得架
333s
|
sassyqueen 發表於 18-10-16 21:24
剛剛到姐姐,日日遊雲,發夢,叫佢打返去15分鐘驚佢homesick , 佢又話唔冼

做野叫佢做東佢做西,冇心聽人 ...

有冇想過, 工人博炒手段?

和她傾, 如她不合此工, 可 resign
不用炒, 省掉机票。

了解工人, 性格, 手段, .......... 研究 其各式各樣(惡行)
你才會战胜工人方法。

|
sassyqueen 發表於 18-10-17 01:09
有時候話佢佢會解釋,佢話我望住佢做野好大壓力, 但之前我冇望,叫佢7點煮飯,佢又唔記得左煮,去左執玩 ...
唔好喊, 大不了炒。 我明, 比咗咁多錢, 揾件咁嘅物體。 好激氣, 仲要比錢炒。

似乎你件野係扮儍, 存心博炒。 因識駁咀。
咁真係小心。 因你唔夠佢黑心, 可能整塞你廁所, 或燒廚房, 或整爛D貴野。 炒要即炒。

因D bun至叻叫我 if you don't like me, you can terminate me.

以前陳衰寸老奶奶薑屍乾grace, 4個月, 肥廢人cornellia 6個月。
炒咗記得投訴入境處。
sassyqueen
|
333s 發表於 18-10-17 08:57
有冇想過, 工人博炒手段?

和她傾, 如她不合此工, 可 resign

我有同佢傾,佢話佢會做到,比多小小時間佢
我都有話如果大家唔適合,不如算。佢話let me try.
但我又唔可以等2-3個月冇人幫手,所以先煩惱
|
sassyqueen 發表於 18-10-17 10:13
我有同佢傾,佢話佢會做到,比多小小時間佢
我都有話如果大家唔適合,不如算。佢話let me try.
但我又唔 ...
你太淋, 我唔係叫你好惡鬧, 但明蝦你, 要好好話吓佢。 你硬淨D, bun好叻睇人眉頭眼額。