自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

先生小姐 發表於 18-10-16 22:32
異性朋友認識十幾年,基本上咩都會傾,大概個零月先傾一次whatsapp ,一直咁樣keep左十幾年。
但另一半話異 ...

有啲得。

Poyau    發表於 18-10-17 00:20

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

BBJOJO 發表於 18-10-16 22:34

不要從別人的嘴裡去認識我

寶石宮

littlecar 發表於 18-10-18 15:07
我自己覺得可以,但有次有人同我講男女係唔可以單獨食飯,特別係有另一半要尊重對方,講到我成個罪人咁:sig ...

…………

寶石宮

littlecar 發表於 18-10-18 15:20
返工食飯吹下水好平常,但有D人覺得係唔可以,DINNER 要交代都明,因為收咗工係私人/家庭時間。

...

…………

首頁

尾頁

跳至