消防處免費擊活人心CPR+AED課程-有羅蘭姐?

rc30624700
|
各位JM 有冇睇過一段消防處搵羅蘭拍既片?好好笑,仲教人做CPR 同用AED機, 好似話免費,吾知教咩呢?有冇JM 上過?下面係佢地條宣傳片,真係估吾到政府宣傳片咁搞笑(emoji)
https://youtu.be/P9mWj-QMc10

有條係大台主播拍,都好好笑(emoji)
https://youtu.be/kFMzG_X8VWw
Poyau
|
謝謝分享
09daisydaisy
|
Poyau 發表於 18-10-17 00:44
謝謝分享

開頭驚驚地,後面又真係幾搞笑喔
Poyau    發表於 18-10-18 18:16
wcpcelia    發表於 18-10-17 08:45
志志媽咪
|
rc30624700 發表於 18-10-17 00:37
各位JM 有冇睇過一段消防處搵羅蘭拍既片?好好笑,仲教人做CPR 同用AED機, 好似話免費,吾知教咩呢?有冇J ...

Thx for sharing.
eeaa
|
好好笑
Alvinchun
|
好好笑
tsung
|
Thx
ttjl7
|
多謝分享
honthont
|
good post, 推下先
VCBB小天使
|
各位JM 有冇睇過一段消防處搵羅蘭拍既片?好好笑,仲教人做CPR 同用AED機, 好似話免費,吾知教咩呢?有冇J ...

謝分享
VCBB小天使
|

呢個推廣真係非常好
wan1204
|
THX
占妹
|

之前已看 有噱頭
Esther_Rachel
|

我上過,教公眾人仕如何使用AED機進行急救,唔難操作的,如果多啲公眾人仕識用,社會越安全。