自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

bibi2310 發表於 18-10-21 12:27
今日去仲用到,用埋今日咋...真係抵

今日經過見到有麗的化妝棉孖裝$28.9買2 packs減$15仲抵過出位價

珍珠宮

回覆樓主:

有冇人今日仲用到張coupon 登記完而家話唔用得嘅 佢話登記名額已滿就即係唔可以用 如果要用 佢叫我去第二間分店買喎

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

_candy_ 發表於 18-10-21 20:57
有冇人今日仲用到張coupon 登記完而家話唔用得嘅 佢話登記名額已滿就即係唔可以用 :ange ...

我岩岩用#2 個個jm個link用到買野

珍珠宮

dasy 發表於 18-10-21 21:11
我岩岩用#2 個個jm個link用到買野

我自己有登記個code架, 但佢話滿額唔用得

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

_candy_ 發表於 18-10-21 21:24

咁用#2jm條link買啦,萬寧女經理仲講笑同我講,最後今日梗係用埋佢,唔好蝕

珍珠宮

dasy 發表於 18-10-21 21:26
咁用#2jm條link買啦,萬寧女經理仲講笑同我講,最後今日梗係用埋佢,唔好蝕
...

佢話quote 已滿,唔用得 ,我放棄走了

大宅

_candy_ 發表於 18-10-21 21:24

啱啱買都用到

大宅

美思BB 發表於 18-10-21 21:38
啱啱買都用到

7點個陣話full晒

大宅

親子王國15週年勳章

我九點幾仲用到

珍珠宮

回覆樓主:

我返咗屋企食完嘢,再趕去另一間分店試, 終於得咗喇

大宅

Bomb2013 發表於 18-10-21 22:22
我九點幾仲用到

點解可以咁 係咪分店有quota

珍珠宮

mrandmrshappy 發表於 18-10-21 22:49
點解可以咁 係咪分店有quota

係囉, 我八點幾去一間話quota已滿, 十點幾去另一間又用到

首頁

尾頁

跳至