仲有玩Pokemon既jm

baby-bath
|
想問現在是否一定要裝AR才可玩?掟球時,冇裝就見唔到精靈,白底一個。
cindy618
|
已經忍唔住放棄
Mrs.Luckycat
|
baby-bath 發表於 18-10-17 08:09
想問現在是否一定要裝AR才可玩?掟球時,冇裝就見唔到精靈,白底一個。

我估係。你用iPhone 還是Android? 我部三叔,settings沒有AR,唔知點裝?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
baby-bath
|
即係逼我放棄,我部手機支援唔到AR

baby-bath
|
Mrs.Luckycat 發表於 18-10-17 08:32
我估係。你用iPhone 還是Android? 我部三叔,settings沒有AR,唔知點裝?

你部手機乜野型號?係playstore搵唔搵到ARCORE GOOGLE?

|
baby-bath 發表於 18-10-17 08:59
你部手機乜野型號?係playstore搵唔搵到ARCORE GOOGLE?

Galaxy J7。
剛剛試過,又係支援唔到。
N 記真係不知所謂。
baby-bath
|
Mrs.Luckycat 發表於 18-10-17 09:12
Galaxy J7。
剛剛試過,又係支援唔到。
N 記真係不知所謂。

擺明趕客
|
baby-bath 發表於 18-10-17 09:19
擺明趕客

剛剛上網,找到解決方法。
如果不能down load AR mode,在你手機的 settings —> Apps —> Pokemon Go,然後 Turn on Camera。我試了,依家玩到。

SARIDON
|
今日多咗好多隻新嘅 Pokemon
baby-bath
|
Mrs.Luckycat 發表於 18-10-17 14:18
剛剛上網,找到解決方法。
如果不能down load AR mode,在你手機的 settings —> Apps —> Pokemon Go,然 ...

唔該哂!見到佢地嘞