得閒無聊,清柜

ilovematthew
|

嘩,真係好痴線,手袋多到成座山,仲唔係已經影哂,有部分無影,好多超新,只用過幾次,多數係中價牌子,幾佰至幾仟都有,唔知點處置佢哋,根本已經無用好耐,又唔捨得掉

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
lojo11
|
二手賣
mmya
|
拎去深水埗免費送畀啲婆婆賣得唔得?
|
mmya 發表於 18-10-17 10:51
拎去深水埗免費送畀啲婆婆賣得唔得?

應該拿不到咁多,起碼有50個或以上
mmya
|
ilovematthew 發表於 18-10-17 10:52
應該拿不到咁多,起碼有50個或以上

恕我直言 你好浪費!
curryfishball
|
二手賣,或者free 谷free出,大把人爭住要。
JD930    發表於 18-10-19 11:21
wcpcelia    發表於 18-10-17 14:35
|
mmya 發表於 18-10-17 10:53
恕我直言 你好浪費!

係,我都覺,但其實買咗都好耐,有些已經打入冷宮好耐,我諗住清咗佢從新做人

mmya
|
其實擺得耐有時啲皮自己會爛,嗰啲就直接掉咗佢啦。完好無缺嘅會free比人
yeung_ma
|
以後買野真係要想清楚,
5R2H
|
會唔會清曬櫃free好多位又忍唔到手
princessgw
|
ilovematthew 發表於 18-10-17 10:48
嘩,真係好痴線,手袋多到成座山,仲唔係已經影哂,有部分無影,好多超新,只用過幾次,多數係中價牌子,幾 ...

二手或 free group 清左佢。

之前有人黎屋企短住,將d 野pack 好入倉。到依家超過1年, d 野依舊係倉。依家買野好方便, online 按幾個制便直接送上門。新既未用得切, 舊既只會塞埋一二邊。
hellomiki
|
bk二手市場賣
Myluckybaby
|
ilovematthew 發表於 18-10-17 10:48
嘩,真係好痴線,手袋多到成座山,仲唔係已經影哂,有部分無影,好多超新,只用過幾次,多數係中價牌子,幾 ...

,題外話:我喜歡你張沙發,望落好舒服咁。
|
Myluckybaby 發表於 18-10-17 11:01
嘩,題外話:我喜歡你張沙發,望落好舒服咁。

芝曼尼,用咗差不多8年
NodameB
|
free 出去絕多數有人要,千萬不要送去堆田。
|
yeung_ma 發表於 18-10-17 10:59
以後買野真係要想清楚,

係啦,情願買靚少少,幾個看下門口就夠
|
5R2H 發表於 18-10-17 10:59
會唔會清曬櫃free好多位又忍唔到手

你睇死我,其實我都無咩信心清完唔買,不過要改變模式啫
MM2H
|
捐出去,一次攞唔晒咪分幾次拎去救世軍二手店
Poyau    發表於 18-10-18 00:21
5R2H
|
ilovematthew 發表於 18-10-17 11:05
你睇死我,其實我都無咩信心清完唔買,不過要改變模式啫
...

得既得既,慢慢改變越買越少就好了
pillarfung
|

住大屋先有地方放咁多嘢囉

通知救世軍收左佢。